Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem találok párt?
Tudom..... Rengeteg ilyen kérdés van, de akkor is, úgy érzem, hogy az én esetem más. Objektíven végiggondolva az egészet, teljesen úgy érzem, hogy sosem találom meg a megfelelő személyt :/ A külsőmmel nincs semmi baj, a személyiségemet is megnyerőnek szokták találni, akik újonnan megismernek, mégis 4 éve szinte semmi.
Éreztétek már úgy, hogy az életetekben olyan furcsa véletlenek láncolata történt, és hogy hihetetlen módon kerültetek oda, ahol most vagytok? Mintha „valami” vagy „valaki” terelgetne az utatokon, és ha valami csak egy nagyon picit másképp alakult volna, egyáltalán nem így lenne, ahogy most van.
Na, én pontosan ezt érzem a szerelemben, csakhogy az egész életem ellenem dolgozik. A 4 év alatt kb. 2 emberrel találkoztam, akivel többet is el tudtam volna képzelni, de aztán kiderült, hogy 500 km-re lakik, meg mit tudom én mi baja van, és nem valósulhat meg.
20F
(tudom, fiatal vagyok, stb. Jó lenne, ha majd egyszer csak évek múlva találkoznék azzal a valakivel, de nekem ez olyan Disney-meseszagú, hogy sajnos nem tudok benne hinni)
Most gondolj azokra, akik veled ellentétben nem rendelkeznek megnyerő személyiséggel, illetve külsőre sem nagy számok. Azokkal mi a helyzet? Ők mit érezhetnek?
Szóval szerintem szedd össze magad, biztosan össze fog jönni. Hajrá! ;)
Szerintem ne görcsölj ezen. Jönni fog a nagy Ő, amikor nem számítasz rá!
Én kb 24 évesen találkoztam a barátnőmmel, aki azóta már a menyasszony. Tök véletlen volt a találkozásunk, és ahogy írtad is, ha valami egy picit másként alakul, valószínű sosem találkozunk.
Azelőtt nekem sem jött össze senkivel, pedig szerintem velem sem volt semmi baj.
Tudom, frusztráló hogy nincs barátnőd. Az embernek ebben a korban már igénye van a párkapcsolatra, én is így voltam vele. De rá kell bízni az időre és valóban jönni fog majd a megfelelő lány! :)
Persze egy kicsit tenni kell érte, eljárni ide-oda, ismerkedni, egyszóval élni az életet...
Írj, ha gondolod, ha budapesti vagy :)
18F
Kedves kérdező,
Ha jó a külsőd és megnyerő a személyiséged, akkor biztosan sok meleg srácnak tetszel. 4 év alatt senki sem küldött jeleket, hogy nyitna feléd? Neten is lehet ismerkedni:) Ne aggódj, rád fog találni a szerelem!
Megfogod te is találni a nagy Ő-t.
lehet nyitottabb szemmel kellene járnod a világot hátha belebotlasz az igaziba.
Az a baj, hogy tényleg válogatós vagyok, és sajnos nem tudok lejjebb adni (próbáltam, nem is egyszer, de nagyon ciki helyzet alakult ki)
Ennél nyitottabb szemmel már nem is járhatnék :/
Tényleg olyan, mintha hiába próbálkoznék, az élet azt mondja, hogy „AZÉRT SE!”
Kicsit mintha a saját soraimat olvasnám.
Úgy érzem nincsenek magas elvárásaim, csak szimplán extrém kevés ember fog meg igazán, akik pedig mégis, azokkal pedig valami miatt nem jött össze a dolog. (Többnyire azért, mert az illető a lányokhoz vonzódott.)
Szóval gondolom nem kell bemutatni, hogy elég nehezen megy ez a dolog, főleg ha az ember komoly kapcsolatot akar, és nem csak egy alkalmi kalandot.
Én 21 vagyok, szintén "fiatal" és sokan mondják, hogy itt a nyár meg minden, de cseszhetem, ha nincs rá lehetőség. Legalábbis engem speciel az ilyen tipikus "meleg világ" a maga helyeivel nem igazán vonz.
Te hol ismerkedsz például, vagy azzal a két emberrel hol találkoztál, hogy ismerted meg őket?
Én is azt tudom mondani, hogy legyél nyitott, de azért ne ezen kattogjon az agyad folyton.
Ha meg kell történnie akkor megtörténik, sokszor éppen akkor amikor az ember nem is számít rá.
Marha nagy klisé és nincs rá garancia, de sokkal jobb, ha nem görcsölsz annyira az egyedülléten.
Elvégre... valami már így is "terelgetett" az utadon, nem? :D
21/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!