Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan akinek meghalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek meghalt szerette/ismerőse homoszexuális miatt?

Figyelt kérdés
Azaz öngyilkos lett?

2015. júl. 3. 14:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ország amúgy is híres az öngyilkosságokról. Naponta minimum 6 ember öli meg magát Magyarországon. Szóval minimum 2200 ember megöli magát ebben az országot. De hát ez a társadalmat minősíti, a társadalom beteg, és azon kéne már sürgősen változtatni.
2015. júl. 3. 16:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
*megöli magát évente (csúnyán félre írtam)
2015. júl. 3. 16:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam olyan hülye hogy megpróbáltam, de szerencsére megmentettek.
2015. júl. 4. 14:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hála a felvilágosodásnak, ma már egyre kevesebb olyan meleg van Magyarországon, aki öngyilkos lesz. Aki már előbújt, az megtapasztalja, mennyien szeretik és elfogadják, így is, sőt, rengeteg új ismerőst barátot is találhat és az élete hamar rendeződik.

Az öngyilkosságra való esély csak bigott vallásos, gyűlölködő környezetben nevelkedő melegek körében lehet nagyobb számban jelen, ezekről viszont sosem tudjuk meg, mi volt tettük valódi oka.

Nekem egyébként három közeli LMBTQI barátom is öngyilkos lett az elmúlt 15 évben, de egyik sem konkrétan a melegsége miatt, hanem azért, mert elvesztette a talajt a lába alól.

2015. júl. 4. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Igen. Egy barátnőm olyan férfival kezdett, aki pasikkal is szexelt. El is kapta tőle az AIDS-t."

Az igazságot miért kell lepontozni? Tessék ott van a sok meleg a HIV fertőzés melegágya. A Biszexualitás detto, nem kéne minden szir szarral összefeküdni.

2015. júl. 28. 16:56
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Addig semmi baj amíg a melegek a hálószobájukban tartják a szexualitásukat, de a felvonulgatósdi sok.

Akit az előbb idéztem, tőle elnézést kérek, részvétem a barátnőd miatt, az előbbi kijelentésem nem rá értettem hanem a csávóra aki így átverte. Nagyon sajnálom :(

2015. júl. 28. 17:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hogy a melegeket sem akartam megsérteni, nem csak köztük alakulhat ki ez az egész, szóval vissza is vonom azt az állítást hogy a melegség a HIV melegágya, valóban nem így van. Elnézést!
2015. júl. 28. 18:00
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
csak én nem értem a kérdés lényegét? tehát valaki meleg, és emiatt egy másik valaki öngyilkos lesz? ennek mi értelme?
2015. aug. 18. 10:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

bizony-bizony! a magyar társadalom iszonyatosan beteg. a rosszabb viszont az, hogy semmi esély a változásra :( sőt, ellenkező irányba megyünk, abszolút ...

2015. aug. 18. 10:51
 20/20 A kérdező kommentje:

18

Meleg ismerőse/szerette öngyilkos lett mert nem tudta magát elfogadni

2015. aug. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!