Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy a homoszexualitás természetellenes amikor 1500 állatfajnál is ugyanúgy jelen van?
Jaj szegénykém azonos nemüek közösülése nem eredményez utid nemzést igy csak öröm szefzésr szolgál azaz áldozat nélkül igazságtalanul szerzek örömet. (Ezt mindegyik vallás megfogalmaha valahogy). És itt a válasz is utod nélküli öröm szerzés azaz a világ ne népesedjen tul de mégis tudjanak a homokosok örömet szerezni.
A görögök és romaiak pedig még nem ismerték azt a fajta erkölcsöt amit keked is kéne. Sajnos mára a homikat a liberalizmis miatt kezdik elfogadni.
"Evolúciós szempontból zsákutca"
Nem igaz: ha az lenne, már régen eltűnt volna.
Valószínűleg evolúciós előnyhöz kötődik (ha ő maga nem előnyös), különben nem terjedt volna el.
Ugyanúgy, mint pl. a sarlósejtes vérszegénység.
Szívek királynője a logikád alapján a heteroszexuális emberek is természetellenesek mert örömszerzés miatt szexelnek a legtöbbet és nem utódnemzés miatt na meg különböző módon gátolják a fogamzást
ne beszélj magad ellen kérlek
a vallást meg ne keverjük bele mert mindenki úgy értelmezi ahogy akarja több 100 éve pár mesemondó kitalálta és ennyi semmilyen tudományos magyarázat nincs rá
szívek királynője...én félek tőled..de komolyan :D
veszélyesen középkori a látásmódod igazán meglepő a 21. században hogy valaki eretneknek nevez :D
azért a máglyán ne égess el mert liberálisan gondokodom és szerintem az embereket egyenlő bánásmód illeti meg :)
de ha annyira hiszel benne akkor bízd istenre hogy majd ő ítélkezzen kiegyezhetünk ebben? :)
Szivesen folytatnék méf veled beszélgetést a látás mododrol (nyugodtan rám irhatsz).
És az pedig nem furcsa hogy én vagyok a középkori ha ti homik vagytok hisz minden elfogadot ilyen világban élünk.
És eretnek vagy mert nem hiszed Istent! Rosszabb esetben pogány és Tas vagy Töhötöm a neved és levan borotválva a fejed.
Ja és érezni az irásofon hogy fiatal vagy hidd wl még nem késö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!