Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg pároknál is fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg pároknál is fel vannak osztva a hagyományos férfi, női szerepek? Például, ha egy hetero pár elmegy vásárolni, akkor a férfi tolja a bevásárlókocsit, mivel ő az erősebb.

Figyelt kérdés
A melegeknél is a testi erő számít ilyenkor? Az erősebb tolja? Vagy inkább az, aki a férfiasabb, dominánsabb a kapcsolatban?
2015. jún. 23. 18:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, szerintem te összetéveszted a nőket egy kupac életképtelen unikornissz@rral...

Az a nő, aki valamennyire is terhelve van fizikailag, idős korára is sokkal (összehasonlíthatatlanul) jobb állapotban

lesz, mint egy olyan, aki egész életében csak ül, és foltozza a párja gatyáját.

Nagyanyám élete nagy részét nagyapám mellett töltötte a dohányföldön (nem, nem azért, hogy törölgesse az izzadt homlokát)

Lett baja az egészségével öregkorára? Persze... Mára visszeres a lába, és meggörnyedt a háta, viszont nagyapámnak meg sérve volt, és derékfájása, amíg élt.

Van egy öreg néni a családban (fiatalabb pár évvel, mint a mamám, aki idén 87) aki alig tud felülni, nem tud magától menni, a háta szinte derékszögben áll, és egyéb szervi megbetegedései vannak.

Ennek a néninek életében nem sok csomagot kellett emelgetnie; kapát talán nem is látott (titkárnő volt) és mára össze sem lehet hasonlítani a mái napig cselekvőképes nagyanyámmal, aki megsértődött, amikor mondtuk neki, hogy ne menjen ki a kertjébe a hőségriadó alatt...

A nagymamám erős. Mióta élek, erős volt, és remélem, hogy még sokáig lesz köztünk. Nem az tartotta eddig életben (a visszere ellenére) hogy a nagypapám elvette tőle a nehéz csomagjait, és kinyitotta neki az ajtót, hanem az, hogy nyáron kapált mellette a földön; hordta a dohányleveleket a padlásra, majd ha kiszáradtak, lehordta, és ettől megerősödött.

Ha egy férfi el akarja venni a csomagomat, mert azt hiszi, hogy nekem, egy gyenge nőnek az olyan nehéz, akkor felőlem elveheti. Megköszönöm neki, ő meg örül és úriembernek érzi magát, de abszolút nem igénylem. Egy egészséges nő igenis erős, neki is vannak izmai, és ha nem használja őket, akkor öregkorára lesz majd derékszögben elhajlott háta, akkora hája, hogy segítség nélkül fel sem tud kelni, és annyi szervi megbetegedése, amennyit fel sem lehet sorolni.

Nyugodtan elveheted a szatyraimat, ha férfiasabbnak akarod érezni magad, de ezt ne téveszd össze az én tehetetlenségemmel...

2015. júl. 11. 04:25
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
együtt is meg külön is szoktunk vásárolni. ha nagyobb bevásárlásra megyünk mert sok dolgot megveszünk egyszerre akkor sem vélek felfedezni semmilyen szereposztást:D hol ő tolja, hol én. a nehezebbeket kiveszi a kezemből általában. vékony is vagyok meg alacsonyabb is, gondolom ezért jön elő belőle, hogy engem kíméljen:D én vagyok a passzív amúgy.
2015. aug. 10. 17:42
 23/29 anonim ***** válasza:
80%

a nők gyengék :'(

Afenébe akkor ezért furcsálják, amikor a bevásárló kocsit tolom...

De most komolyan én nő létemre birom mozgatni a szekrényeket,sőt még összeszerelni is tudom.

2015. aug. 20. 23:13
 24/29 A kérdező kommentje:

Ne akarj szekrényeket mozgatni, mert meghúzódik a hátad. A nők gerince, háta sokkal érzékenyebb.

Bízd ezt a férfiakra, ez férfimunka.

2015. aug. 21. 21:22
 25/29 anonim ***** válasza:
75%

23. vagyok. Pedig megteszem! Elég erős vagyok hozzá.

Miért gondolod,hogy a nők alapból gyengébbek?

Nemm hallottál még erős nőről?

2015. aug. 22. 14:55
 26/29 anonim ***** válasza:
74%

Pont nemrég lakásfelújítottunk, és sikerült anyukámmal "A" pontból "B"-be elhelyeznünk egy szép nagy szekrényt. Köszönjük szépen, mindketten jól vagyunk ;)

Ha valaki ész és gondolkodás nélkül használja az izmait, az jóhogy meghúzza őket, tökmindegy, hogy férfiról vagy nőről van-e szó.

Mindig megdöbbent, amikor férfiak (bocsánat, nem férfiak, hozzá nem értő idióták, akik történetesen a férfi nem tagjai) elképzeléseit olvasom a női test működéséről.

Amikor elkezdték civil szállításra használni a vonatokat, jópár férfi kezdett el azon idegeskedni, hogy a nők teste képtelen alkalmazkodni a nagy sebességhez (asszem azt hitték, hogy kiesik a méhük, vagy valami hasonló hülyeséget..)

Az is elhagyta tudós ember száját, hogy a tanulás(!) rontja a méh "minőségét" (?)

Amikor a biciklik terjedtek el, azt találta ki a férfi nem, hogy nem szabad a nőknek biciklizniük, mert káros a szexualitásukra

(magyarul a biciklizéstől leszbik leszünk :D)

Zseniális férfiak kitalálták (2013 környékén, nem is annyira a múltban) hogy a vezetés tönkreteszi a nők petevezetékét :DDDDD

Féérfiak, mikor unjátok már meg, hogy hülyeségeket gondolnak a női testről? Soha?

Ha edzed a tested, erős leszel, ha nem, akkor gyenge. K.va bonyolult koncepció, mi? :D

2015. aug. 22. 17:24
 27/29 anonim ***** válasza:
85%

Akárhogy is nézzük, a nők szívósabbak, nem ők kezdenek el végrendelkezni egy influenza miatt, és az átlagéletkoruk is magasabb.

Kérdező, meddig akarod kímélni a nőket? Nem is sportolhatnak?

2015. aug. 22. 21:28
 28/29 A kérdező kommentje:
Ha egy katasztrófahelyzet vagy háború esetén először a nőket akarják kimenekíteni, remélem majd akkor is hősködni fogtok, hogy ugyan már, nem kell engem hamarabb kimenteni, mint egy férfit.
2015. aug. 24. 00:08
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
-.-"
2015. aug. 24. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!