Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Ha a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ha a párotokkal mentek srandra, rajtatok észre lehet venni, hogy ti egy pár vagytok?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok például, hogy egy pléden fekszetek egymáshoz közel, benaptejezitek egymást stb. Volt már, hogy valaki ilyenkor rosszallóan nézett?

2015. jún. 21. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok... Én nem várom el, hogy toleráljanak. Nem akarom, hogy elfogadjanak. Azt lehet elfogadni, amit felkínálnak. Én nem kérdezek meg senkit, hogy neki jó vagyok-e így, ahogy vagyok. Mert illetéktelenek. Ez a legjobb szó rá.

De ha már érzi a késztetést, hogy folyamatosan ideokádja az ellenzését, nemtetszését... Akkor megérdemli, hogy olyan ellenségévé váljak, amilyet hallucinál magának és amilyet megérdemel. :) Az összes fasiszta/neonáci csak addig ugat, amíg vissza nem harapnak. A zsidókat is anno csak azért tudták kiirtani, mert nem álltak ellen. Mert féltek. Amikor valaki visszaütött, el is buktak rövid időn belül. A gyűlölködőket csak akkor lehet elsöpörni az utunkból, ha még nagyobb ro h a dékokká leszünk, mint ők. Én nem fogok kis szelíden meghunyászkodni a "homofób" unintelligens csőcselék előtt. Meg rebegni a holtig unott toleranciakampányt... Ezek a girhes kutyák abba harapnak bele, akit gyengének látnak, mert nem harap vissza. Nem a simogatás, meg a menekülés az ellenszerük. Hanem a mérgezett szalonnabőr és az altatólövedék. :D

Ugatnak, hogy "ők aztán nem fogadnak el, és hánynak tőlem"? Hát én meg szharok rá, annál nagyobb örömmel rúgok majd beléjük, amint hatalmamban áll.:)

2015. jún. 22. 12:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy természetes viszolygás? 2 ember szerelme ha bárkinek is undorító akkor nem azzal a 2 emberrel van gond, legyen az meleg, nem meleg, ocsmány ronda, nyomorék, lényegtelen... egyik sem undorító, hanem szép dolog. Akinek emiatt a gyomra felfordul az forduljon orvoshoz.

(Nem, én nem vagyok meleg.)

2015. jún. 22. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

12:

Szóval Nem vagy se jobb, se rosszabb a homofóboknál. Ugyanazt a retorikát képviseled te is, mint a Jobbik csak te nem neonáci eszméket hirdetsz, hanem meleg eszméket.

13:

Ez nem így működik és ezt te is tudhatnád. A határ mindenkinek máshol van. Fogd fel. Sok embernek 2 férfi szerelme egyenlő egy kutya és egy ember, vagy egy gyerek és egy felnőtt "szerelmével. Ha nem tudsz felnőni ahhoz a gondolathoz hogy a te világnézeteddel nem mindenki ért egyet, akkor tényleg itt a vég.

Nem szép mindenkinek mindenfajta szerelem. Te akkor ezt nem fogadod el, hogy vannak emberek akik máshogy gondolkodnak mint te. Szép, mondhatom. Nagy toleráns és liberális vagy. (NEM VAGY!)

Miattad és a hozzád hasonlók miatt van ellentüntetés a Pride ellen és Oroszországban miattad hoznak törvényeket a melegek ellen és Afrikában miattad verik agyon őket. Szégyellem ilyenkor hogy meleg vagyok. A melegség egyenlő valahol a békességgel is. Te meg pont inkább agresszív bu-.zi vagy.

24/F (meleg)

Most sokkal szívesebben állnék egy meleg-náci háborúban a semleges oldalra, látva azt hogy milyen náci szintű melegek is léteznek.

2015. jún. 22. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Vicc vagy már látom..:D Meleg eszmék? Meleg-náci háború? Veled egy idős vagyok, szóval a lemaradásodat nem indokolja a fiatalság..:D

Na a lényeg, hogy engem nem izgat, hogy ki mit fogad el/mit nem fogad el, nekik sincs közük hozzám, nekem sincs közöm hozzájuk. Egészen, amíg nem okoznak nekem kárt. Ez jelenti a liberalizmust, amit te félreértelmezel.

Amint viszont valaki látatlanul is belekotyog, pofátlankodik az életvitelembe illetéktelenül véleményezi azt, már én is meg fogom engedni magamnak a genyóságot vele szemben. Mert annyi kárt okoznak nekem, hogy kicsit ideges leszek az ostobaságuk olvastán.

Az oroszországi üldöztetésnek meg pont az az oka, hogy kevesen válaszolnak a melegek közül agresszióval erre. Inkább bujkálnak, meghunyászkodnak. Pedig az ilyen melegverő bandákat is tőrbe lehetne csalni lelkifurdalás nélkül kitaposva a belüket. És az ártalmatlanul meghurcolt meleg vagy vélt meleg srácokkal ellentétben ezek a férgek meg is érdemelnék.

2015. jún. 22. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
ránk néztek rosszallóan, igen. pedig semmit nem csináltunk csak amit te is leírtál. margit szigeten voltunk a palatinuson.
2015. aug. 10. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
a 4-es vicces. megnézném h heteró esetben is ezt gondolja h na csak fogjuk azért vissza magunkat, mert úgy az erkölcsös!!?
2016. okt. 30. 02:13
 17/19 János Gilján ***** válasza:

11-es: Nincs igazad, erővel pont úgy nem lehet megoldani ezt a problémát, mint ahogy a terrorizmust sem lehet felszámolni. Ami ellen harcolsz, az ugyanannyi energiát kap, mint amennyit erővel elveszel tőle. Mint tudjuk, az erőszak erőszakot szül.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne állj ki magadért, mindössze arra kívánom felhívni a figyelmet, hogy ezt a problémát nem lehet pusztán izomból megoldani. (36F heteró)

2016. okt. 30. 04:37
 18/19 anonim ***** válasza:

kifejtenéd, amit a 12-esre írtál? csak mert sztem úgy kb fairnek tűnik ez a gondolatmenet.

2016. okt. 30. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Eleve sem hetero sem meleg párnak nem illik feltűnően viselkednie. Mások is vannak ott, pl. egyedülállók, akikből ez rossz érzést vált ki. meg egyébként is, viselkedéskultúra, hogy nem csak magára és a párjára gondol mindenki.
2016. okt. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!