Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem nem volt szerencsém...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem volt szerencsém vagy ilyen az átlag szex fiúval?

Figyelt kérdés
Innen ismerkedtem meg egy sráccal akivel találkoztunk. Mondtam, hogy fiúval nem voltam még, így megbeszlétük ő is én is orálozunk kicsit. Azonban ő keményen elkezdte lenyomni a farkát a torkomba. Sőt rászorította a fejem. Hiába akartam elvenni nyomta még még még majd beleélvezett. Holott megbeszéltük, hogy pl szájba élvezés nem lesz. Én tök kiakadtam és eljöttem.

2015. jún. 15. 15:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez benne van a pakliban, ha ismeretlennel csinálod, akihez semmi érzelem nem fűz. Nemcsak melegeknél, heteróknál is. Teljesen más egy olyan kapcsolat, ahol szeretitek egymást, vagy egy fuck buddy, aki a hálószobán kívül is barát, haver.
2015. jún. 17. 09:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy ez miért zavart téged, de engem nagyon felizgatott volna. :P
2015. jún. 17. 11:37
 23/23 A kérdező kommentje:
Ha benne vagy a helyzetben nem biztos, hogy az jut eszedbe h leharapd, de végülis megy az okoskodás úgy látom...
2015. jún. 18. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!