Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem volt szerencsém vagy ilyen az átlag szex fiúval?
Figyelt kérdés
Innen ismerkedtem meg egy sráccal akivel találkoztunk. Mondtam, hogy fiúval nem voltam még, így megbeszlétük ő is én is orálozunk kicsit. Azonban ő keményen elkezdte lenyomni a farkát a torkomba. Sőt rászorította a fejem. Hiába akartam elvenni nyomta még még még majd beleélvezett. Holott megbeszéltük, hogy pl szájba élvezés nem lesz. Én tök kiakadtam és eljöttem.2015. jún. 15. 15:42
11/23 anonim válasza:
ez most felizgatott. lettem volna a helyedben. AMúgy borzalmas. Nem ez az átlag. Ne aggódj.
12/23 anonim válasza:
Tobbet ne talalkozz vele, jol tetted hogy otthagytad
13/23 anonim válasza:
Miért nem haraptál rá ?, vonyítva azonnal abbahagyta volna.
14/23 anonim válasza:
Rá kellett volna hánynod a farkára.
15/23 OMG! válasza:
Hát a fiúk néha önzőek tudnak lenni, tisztelet a kivételnek. De ha lesz egy rendes barátod, ő biztosan figyelmes lesz.
16/23 anonim válasza:
Téged szexuális erőszak ért. Ha párod lesz, akkor remélhetőleg nem csak az ösztön lesz jelen, hanem a figyelmesség és egymás iránti szeretet is.
17/23 anonim válasza:
Kamu a kérdés, mert simán ráharaphattál volna. Szóval itt sántít valami. Vagy ha ez tényleg megtörtént, akkor te is akartad.
18/23 anonim válasza:
szerintem ez már ott hibádzik, hogy gyakoriról találkoztál vaalkivel
19/23 Becixxx válasza:
Elvileg ez is a szeretetről és az odaadásról - a másik megbecsüléséről - kéne , hogy szóljon, mint minden párkapcsolat. Sajnos férfi - nő kapcsolatban is vannak rossz példák és érzéketlen taplók.
20/23 Gabipasika válasza:
Én is szopnék szopatnék. Teszt jelleggel az én számat is lehetne kúrni...
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!