Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg párkapcsolatban élni tényleg olyan mintha "Isten megengedte volna, hogy a legjobb haverod egyben a szerelmed is legyen" vagy ugyan olyan problémás mint a heteroszexuálisok esetében?
A barátommal 3 éve vagyunk együtt harmonikus boldog a kapcsolatban. Tényleg olyan, mintha a legjobb barátjával élne az ember (csak természetesen szexszel :P ). Sosem éltem hetero párkapcsolatban, úgyhogy nem tudom, hogy ott hogy működnek a dolgok... Annyit még hozzáfűznék, hogy az anyósom minket állít példaként a párom testvére elé (aki hetero házasságban él), mert amíg ők rengeteget veszekszenek, köztünk minden tökéletesen működik. :) Mondja ezt úgy, hogy anyósom legkevésbé sem egy melegjogi aktivista.
25F m
Ugyanolyan problémás lehet. Attól is függ együtt élnek és hasonlóak e. Attól,hogy valaki a haverod szar lehet vele egyutt elni, trehany, nem csinal semmit, csak letezik...
Egy hetero par is lehet baratsagban, itt inkabb a kommunikaciban van gond, hisz egy no es egy ferfi konnyen felrerthetik egymast. Lattam alr jo meleg es jo hetero kapcsolatot es lattam mindkettoben rosszat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!