Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sikerült már rávennetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már rávennetek egy hetero srácot, hogy közösüljön veled? Vagy engedte, hogy leszopd?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Heteró: Aki világ életében csak az ellenkező nemmel szexelt illetve az ellenkező nemmel való szexre gondolt.

Bi: Aki mindkét nemmel rendszeresen elképzelt vagy csinált már dolgokat.

Homo: Aki világ életében csak a saját nemével szexelt illetve a saját nemmel való szexre gondolt.

Én is bi vagyok. 5-6 éve dugtam párszor egy fiúval de azóta nem és nem is tudnám újra csinálni. Mégis binek tartom magam.

Nem vagyok olyan önsorsrontó, önmagát megtagadó, elfogadni képtelen, mint sok bi (itt is ahogy látom), aki "már kipróbált dolgokat fiúval", de heterónak vallja magát. Leszopott egy srác? Leszoptál egy srácot? Akkor bi vagy. Hogy mondhatod magadra hogy heteró vagy ép ésszel és jó szívvel?

Gondolom ismeritek azt a filmekből, amikor az ember mondja, hogy ő már 10 éve nem ivott, de attól még alkoholistának számít. Na, ugyanez igaz ide is.

2015. jún. 14. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Engem már vettek rá. Meleg haverom már régóta célozgatott rá, hogy szívesen megmasszírozná a popsijával a farkam...Nem érdekelt, sőt egy idő után idegesített is, de egyszer úgy adódott, hogy hosszabb ideig nem voltam nővel, és nagyon ki voltam éhezve...aztán együtt gyűrtűk a lepedőt egy darabig, nagyon jó élmény volt, nem vettem észre nagy különbséget a csajokkal való análhoz képest :) Aztán ahogy lett barátnőm, el is felejtettem a dolgot, és azóta sem érdekel.
2015. jún. 14. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is rá tudtam venni haveromat, hogy leszophassam. Nem volt sok alkalom, de azért jópár volt. Ő sosem ért hozzám, az egész csak abból állt, h simán leszoptam. Aztán lett bnője és vége lett. Őt sose érdekelték a srácok, szóval rá igenis lehet mondani, h hetero.
2015. jún. 26. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!