Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válogatós vagyok, akkor nem lesz párom sose? :S
Nekem számít egyaránt a külső, belső és nem igazán látok jó pasit sehol. Nem szeretek kezdeményezni sem mert félős vagyok, meg nem látok egyszerűen jó pasikat. Most meg 18 évesen itt vagyok pár nélkül, pedig vágyok a a szeretetre.
Egész életemben egyszer jött oda hozzám egy rettenet jó pasi, de a randi végén közölte, hogy bi és, hogy csak azt akarja.
Itt ismerkedek legtöbbször, mert társkeresőn nem merek, de mindig nem szimpi pasikba botlok bele. Ez miért van?:(((
Szia :)
Velem is ugyanez a helyzet. 19 éves vagyok és egyedül vagyok. Külsőre még csak-csak akadnak helyes pasik, viszont belsőre sajnos már nem igazán akad olyan akivel el tudnám képzelni. Na meg talán nagy hátrányom hogy velem egyidőset vagy kicsit fiatalabbat, tahát ilyen 16-20 éveset keresek 20 felett már semmiképpen. Szóval valószínűleg én is elég válogatós vagyok, de azért reménykedni lehet :) Ha gondolod írj és beszélgethetnénk.
Itt ismerkedsz? Úgy érted, gyakorin? Mert akkor nem meglepő, hogy rossz embert fogsz ki, hiszen nincs semmiféle támpont, ami alapján betudnád kategorizálni. Társkeresőn mondjunk van kor, lakhely, fénykép (talán) így ott kevesebb az esély erre. Persze azok sem sokkal jobbak, nekem sok a negatív tapasztalatok ott is. A kérdésedre válaszolva, szerintem a félelmed akadályoz ebben.
18 éves vagyok én is, ha valaki esetleg még beszélgetni szeretne erről, írjon bátran. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!