Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha szeretnék lefeküdni valakivel, de túl válogatós vagyok?
Jo lenne egy forró éjszaka de azok a csajok akik tetszenek többet akarnának es viszont azt nem tudom garantálni most. Mit tehetnék? Hol ismerkedhetnék?
19L
Habár az első kommentem viccből írtam (éjfél után ne várj értelmes választ itt), 5.-nek lehet hogy részben igaza van? Az, hogy pasival eddig nem volt jó, nagy valószínűséggel arra utal, hogy bénák voltak. Nem bántásból, de hány sráccal próbáltad eddig, ill. mennyire vagy biztos a leszbikusságodban? Nem lehet hogy csak a csalódás(ok) miatt erőszakolod magadra?
Én biszex vagyok, és volt egy időszakom, mikor két lány miatt úgy voltam vele, hogy a pecsába velük, és inkább pasikkal leszek - kevesebb dráma, jó szex garantált, és jópár egyéb negatívum leírható. De sajnos pozitív dolgok is :\ Két hónap után "visszatértem".
21F
Es egy notol mit varsz?
Mivel tudna kielegiteni?
Ne legy mar visszataszito...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!