Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a srác?

Figyelt kérdés

Sajna nem ismerem személyesen, de én teljesen belé szerettem, és elkezdtem utána nyomozni. Ezek alapján szerintetek meleg lehet? :

-15-16 éves korában hosszú, emo szerű haja volt, és melegesen öltözködött, szerette a piercingeket, tetkókat...

-Lányos arcvonásai vannak (szinte szőrtelen az arca), a teste is hasonló, aranyos, mindemellett jóképű, és férfias, magabiztos is

-kiváló sportoló

-Illetve sikerült belépnem 1 személy facebookjába, akivel sokat beszélt régebben, és végigolvastam 20 ezer oldal beszélgetést...

Ott leírta, hogy utálja a melegeket, leírta hogy milyen csajokkal kavart már, és szidta a b*zikat, hogy már szinte mindenki az, csak ő nem.

Ezek alapján szerintetek meleg lehet vagy biszex?

Az lehetséges, hogy szidja a melegeket, miközben ő is az?

De nincs fent semmilyen társkeresőn sem, és egy ismerősöm szerint nem meleg, mivel jelenleg is csajokkal kavar.

Lehetséges, hogy biszexuális, de elnyomta magában és nem tud róla? Mert ordít róla, hogy van benne valami feminin.

2015. jún. 6. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem az. Az hogy valakinek vannak femin vonásai, közel sem jelenti azt hogy meleg lenne.
2015. jún. 6. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom a leírtak alapján nem homoszexuális.
2015. jún. 6. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi :( :(
2015. jún. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!