Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevetétek hogy egyre több a meleg homoszexuális a világban?
Kérdező! Így is túlnépesedtünk, nem bír ennyi embert ellátni a föld. És te még többet akarsz?
És tudod, az érték nem mindig az, amit te gondolsz. Attól értéktelen lesz valaki, ha mással bújik ágyba, hm? :) Attól még lehet, hogy sokkal többet tett a társadalomért, mint te.
OFF: sajnos én attól tartok, hogy az ide író homofób emberek nem trollok, hanem komolyan gondolják.
„Szinte követelmény”, „a befolyásolható emberek bemelegednek”
elképesztő, mennyi buta ember van Magyarországon.
azt meg már leírták: azért tűnik úgy, h több a meleg, mert többen felvállalják, a média is többet foglalkozik a kérdéssel.
Melegként én is azt mondom, hogy túl sokan élünk a földön és a természet valószínű így próbálja megakadályozni a túlnépesedést.
Ha a sötétség és az ostobaság fájna, akkor egész nap csak üvöltő embereket hallanék.
miért lenne a túlnépesedés az oka? ezek az emberek miért homoszexuálisak, miért nem mondjuk aszexuálisak? Ennek szerintem így nincs értelme.
Én melegnek születtem és ez van, nem tudok mit csinálni. És szerintem nem is kellene okokat keresni mert minek? Ez van és kész. Valaki meleg, valaki hetero. Ennyi. Ez mindig is így volt és így is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!