Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Nem áltatom magam,nem vagyok a nők kedvence.A nőkre gerjedek mégis több szexuális együttlétem volt férfival.

Nem sok de volt.3x. Van amikor a libidóm az egekben van feljárkálok ilyen meleg társkereső oldalakra. Itt sikerült összejönnöm egy két emberrel. A vicces az hogy amíg az élvezet tartott nem zavart hogy fogdos meg leszop,megdug. (Mondjuk én őt nem szoptam dugtam, és csókot sem akartam váltani vele de ez őt nem zavarta.)De miután elélveztem a szívdobogás ütemével jött rám páni félelem...TE JÓ ÉG MIT CSINÁLTAM!!! Olyan undorítónak találtam magam hogy legszívesebben a föld alá bújtam volna. Érdekes módon a pasi nem vette zokon hogy "nem fejeztem be őt". Talán tudta hogy ez volt nekem az első. Aztán azon paráztam hogy nem e szakadt ki a gumi és nem e lettem aids-es. Kb. 3 hónapig halálfélelmem volt. Ha volt egy kis hőemelkedésem már rögtön arra gondoltam hogy itt a vég. Megígértem magamnak ha nem leszek beteg,soha többet nem csinálok ilyet. Kb. 2 évig nem is történt semmi. Aztán megint nagyon "viszketett" a lábam köze és ismét összejöttem valakivel. De a csók és a szopástól még mindig undorodtam.Itt rövidebb menet volt mert amikor hozzáért a farkamhoz a nadrágon keresztül, beleélveztem a gatyába. Persze rögtön leléptem,és jött a szokásos pánik meg minden. Ennek már kb. 4 éve. Azóta nem volt ilyen kalandom.

2015. jún. 5. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Meleg vagy.
2015. jún. 5. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Mint a radiator
2015. jún. 5. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak biszex vagy.

Ne parázz rajta, fogadd el, keress megbízható partnert akivel annyit és úgy vagy együtt ahogy neked valóban jó.

2015. jún. 5. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy meleg, agyalágyult vagy.

ha annyira undorít a dolog, nem kellet volna megtenned. tuti nem vagy hetero egyébként. még azt megsúgom, hogy legközelebb ne szexelj olyannal, akiben nem bízol meg 100%-osan, hogy nem aids-es.

2015. jún. 5. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, és lökött. Nem lehetsz olyan ronda, hogy ne legyen barátnőd, csak valamiért gátlásos vagy nőügyekben. De a fiúktól is félsz, mint írod. Én sem vagyok egy férfiszépség, sőt... , de stabil és hosszú kapcsolataim vannak, mert jó társalgó, és kellemes barát vagyok. Szeretnek a csajok is elsősorban a jó modorom, udvariasságom miatt, és a pasik is gerjednek rám, mert sportos vagyok.
2015. jún. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!