Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lehet a szomszédom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lehet a szomszédom? (többi lejjebb)

Figyelt kérdés

van a szomszédomban egy srác, 36 éves, de még egyedül él, még az anyja lakik ott, de külön házban,

a fiú szőrteleníti magát tetőtől talpig, sportol-kondizik, soha nem hozott eddig haza senkit, csak néhány fiúhaverja volt nála, de az is nagyon ritkán, viszont van egy kutyája, csak azzal foglakozik, viszi sétáltatni is,

az anyjával viszont sokat beszél, csak vele esznek közösen ünnepekkor, és amikor kint vagyok az udvarban látom, hogy néha engem figyel (ő az emeleten lakik, és látok ott valakit az üvegajtónál és csak ő lehet), de amikor az utcán elmegy mellettem akkor is figyel a szeme sarkából (ezt tudom, mert én is megnéztem őt és láttam)

ezeket onnan tudom, hogy tetszik nekem kicsit ezért szoktam őt "figyelni"/álmodozni róla,

amiket hallottam azokat kint beszélte az anyjával az udvaron de mivel én is az udvaron voltam hallottam azokat

írtam rá facebookon de nem válaszolt, igaz a legrégebbi bejegyzése 1 éve volt, e-mailcímét nem tudom

tudom, talán ezek alapján nem lehet megmondani, de ha egyedül él enyni idősen az anyjával, meg csak egy kutyája van és engem figyelget, stb.... akkor most meleg talán?

am én 30fm vagyok

szerintetek meleg-e?

2015. jún. 3. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem meleg küld hozzám.

Nekem pont vmi jó kutyás férfi kéne :D :D

Amúgy szerintem szólítsd le, a kutyával kapcsolatban! Az nem gáz. Megkérdezed,hogy milyen fajta,ha tudod milyen akkor,meg annyiból,hogy nagyon aranyos a kutyád,én is szeretnék majd,látom sokat foglalkozol vele,ez tök jó dolog stb stb

Ebből már látszódnia kéne,hogy hogy mi a helyzet..

Mondjuk vmilyen szinte melegek,leszbikusok,biszexek jó részt megérzik,hogy másikba is van hajlam.De szerintem ez azért van,mert figyelünk minden apró jelre,minden környezeti tényezőre.

Én biszex vagyok.

Én megéreztem legjobb barátnőmben,hogy biszex,akkor az suliba számtalanszor észre vettem ki az aki másfelé is kacsingat még a fiúkban is megláttam.Mondjuk némelyik fiú/férfi eleve a mozgása,öltözködése,beszéde,gesztusai elárulja,hogy meleg. Vkinél viszont fejtörést okoz. A környezet,az öltözködés stb az elég árulkodó.

2015. jún. 3. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

szólitsd le, utcán vagy menj át valami ürüggyel

pár perc alatt leveszed majd sztem, hogy érdemes-e álmodozni

ha meleg ad jeleket ő is, pláne ha figyel

2015. jún. 3. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok. Leírtak alapján teljesen beleszerettél.

- Mire vársz még?

Próbálj nyitni felé, szinte mindent tudsz, mit-mikor csinál. Lépj akcióba! Legfeljebb nem meleg, vagy nem tetszel neki. Így meg őrlődsz, hogy vajon téged figyel-e. Ha figyel milyen szándékkal figyel. Légy vele kedves, finom, ahogyan illik. HAJRÁ! :)

2015. jún. 3. 19:09
 14/14 A kérdező kommentje:
ésd ha az anyja sem tudja, és emiatt nem is vállalja fel?
2015. jún. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!