Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt nektek az első anál szex passzívként? A gyakori beöntés nem káros?
Figyelt kérdés
Szeretnék lefeküdni a párommal, nagyon kívánjuk egymást, de eddig csak orálisan elégítettem ki..2015. jún. 3. 10:30
1/24 anonim válasza:
Ha megfelelően ellazulsz, és alaposan síkosítjátok, illetve előtte tágítjátok kicsit, akkor nem lesz gond, élvezni fogod. :)
A beöntés nem káros.
2/24 anonim válasza:
Nem vagyok meleg az elsőről nem tudok nyilatkozni, de a beöntéssel kapcsolatban én úgy tudom, hogy lehet káros a sűrű mivel ki mosod az olyan baktériumokat stb. amik segítenek lebontani a káros anyagokat vagy valami ilyesmi nem állítom teljes bizonyossággal, de ismerősöm jógija ilyesmit mondott neki szerintem ovlass utána alaposan az interneten
4/24 anonim válasza:
A beöntés nem káros, nem "mossa ki" a hasznos baktériumokat. Mindenképp végezd el anál előtt.
5/24 _bubis_ válasza:
Figyu, a beöntés meg a síkosítás civilizációs vívmány, amíg nem volt, addig mi volt, kiszakítottátok egymás belét?
Miért gondoljátok, hogy a homoszexualitásotok egy természetes, normális állapot, ha a "természet" esetetekben nem gondoskodott megfelelően a síkosításról? Tudjátok a fiúknak a lányoknál nincs ilyen problémájuk, csak nem kell rögtön ajtóstól rontani a házba, ennyi!
6/24 anonim válasza:
Utolsó... Na fuss ennek mégegyszer neki, de gondolkodj is előtte :D
7/24 _bubis_ válasza:
Inkább te gondolkodj és válaszolj, ha tudsz. Amíg nem volt beöntés és síkosítás, addig mit csináltak a homoszexuálusok? Miért van az, hogy a heteroszexuális szexhez nem kellenek speciális előkészületek (adott esetben eszközök), a homoszexuálishoz meg igen. Miért tett különbséget a természet, ha mindkettő ugyanolyan természetes?
8/24 anonim válasza:
Akkor síkosították amivel tudták és kimosták, ahogy tudták. Mivel mióta ember van a Földön, azóta vannak homoszexuálisak, tehát feltételezem, akkor is megoldották, úgy ahogyan most.
9/24 anonim válasza:
A síkosító fontosabb, mint a beöntés. Van belőlük több típus. Lazulj el és akkor nem fog fájni, illetve a barátod is legyen türelmes!
10/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! :) :)
2015. jún. 3. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!