Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt nektek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt nektek az első anál szex passzívként? A gyakori beöntés nem káros?

Figyelt kérdés
Szeretnék lefeküdni a párommal, nagyon kívánjuk egymást, de eddig csak orálisan elégítettem ki..
2015. jún. 3. 10:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
"heteroszexuális szexhez nem kellenek speciális előkészületek" hűha... te hány gyereket potyogtatál már a világba?? vagy önmegtartóztatsz? ;) ;)
2015. jún. 3. 22:37
 12/24 _bubis_ ***** válasza:
5%

Utolsó: Te, neki nem kell tágítani és nem kell síkosítania, hogy ne sérüljün meg, és nem kell beöntést csinálnia, hogy ne legyek szaros. A homoszexuálisok meg nem családtervezés miatt "készülnek", hanem hogy ne sérüljenek meg, vagy lehetőleg ne fertőzzék meg egymást.

Ezek azért lényeges különbségek, nem?

2015. jún. 4. 10:06
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

bubis, sajnos azóta sem sikerült gondolkodnod :D

Akkor segítek: ókor, Egyiptom - már alkalmazták a beöntést. Olajok - síkosítás.

2015. jún. 4. 13:01
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Ami meg a szexhez való előkészületet illeti: az esetek 90%-ban nem szoktam beöntés csinálni és sosem volt olyan a barátom farka. A síkosítást meg megoldja a nyál és az előváladék.
2015. jún. 4. 13:06
 15/24 _bubis_ ***** válasza:
2%
Ki nem gondolkozik? Azt mondod Egyiptomban már alkalmazták? Akkor olvasd a kérdést! :)
2015. jún. 4. 17:59
 16/24 _bubis_ ***** válasza:
2%
Akkor olvasd újra a kérdést ... akartam írni. Nem az volt a kérdés, hogy mikortól használtak beöntést és síkosítót, hanem az, hogy mi volt előtte?
2015. jún. 4. 18:05
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Mielőtt mi volt? Te tényleg nem érted? Nem kell túllihegni a dolgot. Szerinted érdekelte az ősembert ha szaros lett a farka? Lemosta maximum és kész.

Simán ki lehet tisztítani magad egyetlen ujjaddal és vízzel. A sikosítást a természet - mint ahogy azt már leírtam - megoldja. Részemről befejezve, nem fogom tovább offolni ezt a kérdést.

2015. jún. 4. 18:52
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Ja és még csak annyit... és szerinted a heterokkal mi a helyzet? Merthogy náluk is jelen van és volt az análszex. Ők hogy oldották meg? Megsúgom: ugyaúgy.
2015. jún. 4. 19:37
 19/24 _bubis_ ***** válasza:
4%

Ha a természet annyira megoldja a síkosítást, akkor mi a fenéért síkosítotok? Lehet, hogy nem mindenki, de ezt akkor is kár lenne tagadni. Mert az a marha nagy különbség, hogy a hüvely síkosodik, és ez nem véletlenül van, mert a természetben semmi sincs véletlenül. Fájdalmat és sérüléseket okozhat, ha a hüvely nem kellően síkos. Az anális behatolás pedig különösen veszélyes síkosítás nélkül.

Lehet, hogy az "ősembert" nem zavarta a szar, de az tuti, hogy az "ősők" igen hamar kinyírták egymást, mert kiszakították egymás belét. Vagy lehet, hogy a szar volt a síkosító, és ennek köszönhetitek, hogy az evolúció nem szelektált ki titeket teljesen? Most komolyan!

2015. jún. 5. 12:44
 20/24 anonim ***** válasza:
95%

Bubis, te ugy látom nagy szakértő vagy az análszexben. Gyakorlod szorgalmasan, ugye? :D

Kérdező, nem káros a beöntés, de nincs is rá olyan gyakran szükség. Én általában csak megmosom jól magam, ujjal ameddig lehet. Nem szokott probléma lenni. Mi a barátommal nem használunk síkosítót, gumit sem ezért van az, hogy mintahogy előttem írták a tágítás-nyál-előváladék kombó tökéletesen elég.

De ti azért még használjatok gumit, amit viszont síkosítani kell.

A legfontosabb, hogy lazulj el, bízzatok egymásban, és türelmesen. Jó lesz, nyugi :)

2015. jún. 5. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!