Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitást miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitást miért nézik egyesek betegségnek? Főleg ha nem is az. Vagy létezik olyan aki már "kigyógyult belőle"? De akkor bi lett, nem?

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 12:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem kell mosolyogni, lehet semlegesen is venni, mint a napsütést vagy a levegőt
2015. máj. 31. 13:39
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Én meg azt sajnálom hogy heteró létedre örömmel nézed ahogy a homoszexuálisok szexelnek. Mindenkinek joga van a saját érzelmeihez.
2015. máj. 31. 13:40
 13/26 A kérdező kommentje:

#9-es nem értem a válaszodat, nem válasz a kérdésre,

félreértettél vmit

2015. máj. 31. 13:40
 14/26 A kérdező kommentje:

nem nézem, ahogy szexelnek - hiszen ezt a négy fal között teszik, mint a heterók, jóesetben (heterók is szexelnek szabadban) - nincs is közöm hozzá amugy, vagy te milyen pózban szereted? - nem érdekel, mert nincsen közöm hozzá,

de nem zavar ha látok két fiut csókolózni vagy kézenfogva menni

ez a 21. század nem a középkor

2015. máj. 31. 13:42
 15/26 A kérdező kommentje:

"Mindenkinek joga van a saját érzelmeihez."

ez a melegekre is vonatkozik!! akkor

mert nem embere válogatja!

2015. máj. 31. 13:43
 16/26 anonim ***** válasza:
8%
Minden élőlénynek két alapvető ösztöne van: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexualitás ezek közül az egyiknek ellentmond, tehát betegség, nem normális dolog. Lehet, hogy az állatvilágban is előfordul, de állatok talán nem lehetnek betegek?
2015. máj. 31. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
5%

Igen, van aki meggyógyult belőle. A homoszexuálisok egy része a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyítható.

És nem, nem lett bi, hanem kigyógyult.

De ha kicsit tájékozódnál, tudnád ezt.

2015. máj. 31. 16:22
 18/26 anonim ***** válasza:
7%

Az állatok között is előfordul, amelyiknek hiányzik a fél szeme, sántít, vagy valami rendellenessége van. Ennyivel azokat is egészségeseknek nevezhetjük, mert az állatvilágban minden egyed egészséges, és ez alapján, ha ilyen az embernél fordul elő, az is egészséges?

Nem akartam ezzel senkit megbántani, nem azért írtam.

2015. máj. 31. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

"Csinálják ott ahova való, a négy fal között."

Ezt nem értem, akkor minden meleg az utcán szexel? Mert ezt még nem tapasztaltam. És nem értem azt se, hogy szerinted az a normális, ha egy hetero ember felháborodik azon, ha két meleg megfogja egymás kezét az utcán, vagy esetleg csókot váltanak, tehát ha Neked az a természetes, hogy megtagadod két azonos nemű embertől, hogy boldogan végigsétáljon az utcán csak azért mert Neked ez nem tetszik, akkor kérdem én, hogy ki is a nem normális?

2015. máj. 31. 18:58
 20/26 anonim ***** válasza:
17%
Az emberek többségének nem tetszenek az utcán smároló b_zik. Ezt kellene végre megértenetek és elfogadnotok. A nudisták se járnak meztelenül a város közepén.
2015. máj. 31. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!