Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitást miért nézik egyesek betegségnek? Főleg ha nem is az. Vagy létezik olyan aki már "kigyógyult belőle"? De akkor bi lett, nem?
#9-es nem értem a válaszodat, nem válasz a kérdésre,
félreértettél vmit
nem nézem, ahogy szexelnek - hiszen ezt a négy fal között teszik, mint a heterók, jóesetben (heterók is szexelnek szabadban) - nincs is közöm hozzá amugy, vagy te milyen pózban szereted? - nem érdekel, mert nincsen közöm hozzá,
de nem zavar ha látok két fiut csókolózni vagy kézenfogva menni
ez a 21. század nem a középkor
"Mindenkinek joga van a saját érzelmeihez."
ez a melegekre is vonatkozik!! akkor
mert nem embere válogatja!
Igen, van aki meggyógyult belőle. A homoszexuálisok egy része a tudomány jelenlegi állása szerint gyógyítható.
És nem, nem lett bi, hanem kigyógyult.
De ha kicsit tájékozódnál, tudnád ezt.
Az állatok között is előfordul, amelyiknek hiányzik a fél szeme, sántít, vagy valami rendellenessége van. Ennyivel azokat is egészségeseknek nevezhetjük, mert az állatvilágban minden egyed egészséges, és ez alapján, ha ilyen az embernél fordul elő, az is egészséges?
Nem akartam ezzel senkit megbántani, nem azért írtam.
"Csinálják ott ahova való, a négy fal között."
Ezt nem értem, akkor minden meleg az utcán szexel? Mert ezt még nem tapasztaltam. És nem értem azt se, hogy szerinted az a normális, ha egy hetero ember felháborodik azon, ha két meleg megfogja egymás kezét az utcán, vagy esetleg csókot váltanak, tehát ha Neked az a természetes, hogy megtagadod két azonos nemű embertől, hogy boldogan végigsétáljon az utcán csak azért mert Neked ez nem tetszik, akkor kérdem én, hogy ki is a nem normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!