Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiuk, nektek milyen messzire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek milyen messzire megy el amikor kilövitek? Azaz, aki kiverte és próbálta nem gátolni az útját annak milyen messzire ment el? (normális válaszokat lécci, és ilyen 15 méterre ment stb ugyis nem hiszem el. )

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt mikor a párom karján landolt a cucc, a hasa helyett. Kb. 1 méterre lőtt.
2015. jún. 2. 00:01
 12/16 Hunter 13 válasza:
100%
1m90cm pontosan!! Az ágy közepéről lelőttem az ágy mögött lévő éjjeliszekrényt...másfél órás menet után...kicsit nekem is meglepő volt..:)
2015. jún. 7. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... Ha csak 1-2 videó után verem ki akkor még nem vagyok úgy felizgulva uh csak a garantáltan folyik le, de ha 7-8 félórás videót akkor mellkas, arc... (egyszer homlokomra és számba:D)
2015. aug. 19. 01:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
suliban srácokkal versenyeztünk 1x második lettem 1,80 al az első 2cm rel megelőzött ha magamnak cssp ki jött már a nyakamig meg a szembe is
2015. nov. 19. 13:38
 15/16 manly ***** válasza:
változó
2020. aug. 17. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Otthon a rekord lehetett akár 2méter is, de rég volt nem emlékszek pontosan.

A legnagyobb egy több órás közös hokinál volt. A csávó nem kapta el jól a ritmust így ahogy elment az első 10-20perc utána hiába verte, nem akart kilőni. Ő persze hamar elment és másodjára is, végül átvettem és pár húzás után 1méterről fejmagasságban kapta el a falat. Még ment volna egy métert felfele és ezzel távolabb is, úgyhogy ott sztem 3méter a legkevesebb ha akadálymentes a terep :D

2021. aug. 31. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!