Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak és nekem sem hiányzik az anális szex, elég az orális. Ez mennyire normális vagy éppen mennyire nem?
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 08:12
1/19 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, hogy normális válaszokat kérek.
2015. máj. 23. 08:19
2/19 anonim válasza:
Te figyelj. Megvagy a pároddal. Ha most a GYK egyöntetűen közli, hogy ez nem normális, akkor mit fogtok csinálni? Ha tetszik ha nem, GYK elvárásainak megfelelve, heti 3 normál szexet is beiktattok? Nem baj, ha nem kívánjátok, a "normális elvárásoknak" meg kell felelni bármi áron...
4/19 anonim válasza:
Nem teljesen értem...tehát van köztetek hagyományos aktus orális szexel anál nélkül, vagy csak orális és csáó?
5/19 anonim válasza:
az a klényeg, h nektek normál legyen!
6/19 anonim válasza:
Nekem legjobban a csók, cirógatás, puszilgatás ölelés hiányzik. Ha ez megvan akkor lehet beszélni a szexről. Én jobban szeretem az anált, de ha az aktuális párom az orált szereti, akkor megegyezünk.
7/19 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk elején volt anális nem is kevés. Aztán valamiért maradt az orális jobbára.
2015. máj. 23. 11:29
8/19 anonim válasza:
Ha vágy rá, akkor mondd meg a párodnak, hogy szeretnél.
9/19 anonim válasza:
Teljesen normális, ha ti élvezitek, akkor csináljátok. Nem mindenkinek ugyanolyan az izlése.
10/19 anonim válasza:
Mi a "normálisság" mértékegysége, és miképpen lehet mérni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!