Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ellenzi a társadalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzi a társadalom nagy része a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Ez csak egy polgári szertartás itt a lényeg. Miért baj az embereknek, hogy az a két azonosnemű ember összeházasodik? Senkint életét nem befolyásolják semmiben. Az egy indok, hogy Isten a házasságot a férfi és nő közötti szövetségnek tartja. De amit szeretnének ez egy polgári szertartás, szóval akkor ez Isten előtt meg se köttetik, nem?

2015. máj. 29. 23:41
1 2 3
 11/22 Missi_Key ***** válasza:
90%

mert szeretnek beleszólni abba hogy ki kivel sexelhet...

és nem tetszik nekik hogy már nincs hatalmuk a többiek felett.

2015. máj. 30. 01:08
 12/22 anonim ***** válasza:
29%
Engem nem zavar, csak ne parádézzanak vele, ennyire egyszerű.
2015. máj. 30. 04:32
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Mert a házasság férfi és nő között köttetik. Ha a b_ziknak engedélyeznénk, az a házasság intézményének megcsúfolása lenne.
2015. máj. 30. 07:27
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg igenis, ugyanazok a jogok, az adórendszerben is. Az örökbefogadás, akár béranyaság igénybevétele, netán állami támogatása is szükséges lenne a mai magyarországon melegek számára ! Az adórendszer ellen (SZJA) így is érdemes lenne tüntetni, mert igazságtalan !
2015. máj. 30. 09:29
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
És természetesen a házassággal azonos jogok, és kötelességek lennének meleg párok részére is, na ez polgári magyarország lenne, ellentétben azzal ami ma van. Nem minősítgetném...
2015. máj. 30. 09:30
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

Házasodni joguk van a b_ziknak is. Minden férfi feleségül vehet egy nőt, és minden nő hozzámehet egy férfihoz, nemi orientációtól függetlenül.

Azt viszont mindenki belátja, akinek még nem mosták át teljesen az agyát, hogy egy gyerek személyiségfejlődésére nézve káros, ha egy b_zi vagy leszbikus pár neveli.

2015. máj. 30. 09:32
 17/22 Szergej55 ***** válasza:
13%
Valaki legyen szíves, és mondjon nekem ellent, ha valahol nem ért egyet! A piros ujjat 5 éves módjára nyomogatni a nem tetsző véleményre nem egyenlő a vitával, bár ezt sokan a politika szintjén is félreértik. Na: mi volt a baj? Erre válaszoljon valaki!
2015. máj. 30. 10:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert nincs ennél jobb dolguk.

Miért nem ellenzik az emberek a nők és gyerekek megverését?

Miért nem ellenzik az egészségtelen ételeket?

Miért pont a melegházasság az amibe aztán végképp bele kell szólni?

2015. máj. 30. 15:10
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
Mert szerinted ezeket nem ellenzik? Jól el vagy tévedve...
2015. máj. 30. 15:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, némelyik igen elgondolkodtató volt. Egyébként szerintem sem biztos, hogy nagymértékben befolyásolja egy gyerek személyiségfejlődését, ha meleg pár neveli. Van erre számos példa a világban, a szeretet a lényeg, amit egy meleg pár ugyanúgy meg tud adni egy gyereknek mint egy heteró pár.
2015. máj. 30. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!