Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt az elsô szopásod/s...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az elsô szopásod/szoptatásod?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
84%
Csodálatos érzés volt,ez volt e legjobb érzés egész eddigi életemben,mostmár az anális szex az amit nagyon ki próbálnék így hogy az orál már meg volt, mondjuk orál is jöhetne még. Csak sajnos jelenleg nincs kivel :(
2015. máj. 21. 16:45
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Mèg egyik se volt.:(
2015. máj. 21. 17:24
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

nkem van egy reszletes beszamolom, amit nem fogok most ide bemasolni :D

nagyon gaz volt, de leginkabb azert mert egy olyan pasit szoptam aki semmilyen teren vagy formaban nem izgatott, csak tul akartam lenni az oralon. majdnem hanytam is...

tavaly tortent 23 voltam akkor

24f

2015. máj. 21. 17:37
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

első szopásom 18 évesen volt elég kellemetlen volt, mert nem a saját tempómban kellett csinálni hanem elég gyakran nyomta a fejem... azóta nem szoptam

szopatás az volt már pár az első 17 évesen

2015. máj. 21. 20:30
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Mindkettő nagyon szuper volt...
2015. máj. 21. 20:48
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

Amikor először szoptam egy pasit 19 éves voltam és nagyon jó lett volna, ha igazán kiélvezhetem, tehát hosszasan csinálhatom neki. De a partnerem nem szerette ha hosszasan szopják. Pedig szerettem volna kipróbálni magam benne jobban. De az Ő elmondása szerint jó voltam.

20/F

2015. máj. 22. 12:45
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem volt túl jó.

Az első szopatás alkalmával nem hagyta, hogy kiélvezzem, rányomta a fejem, én akkor abbahagytam, mondtam, hogy ez nekem megalázó. Az sem tetszett, hogy miután abbahagytam nem értette meg, és állandóan mondta hogy muszáj csinálnom.

Rá egy hónapra őt szopattam. Az sem volt kellemes. Mivel szépen benyelte, és leszorított, és szopta ahogy neki jól esett, az ő tempójában.

Igazából azért nem volt jó egyik sem, mert nem bírom elviselni, ha valaki uralkodni akar rajtam.

Utána volt szopás, ott úgy csináltam, ahogy nekem jól esett, és az rendkívül jó volt.

Szopatásnál is én irányítottam, így az is k.jó volt.

2015. máj. 23. 10:43
 18/25 anonim válasza:
65%

mikor először leszoptak az egy éves volt, akkor 14 voltam, isteni volt, csak az volt a baj hogy nagyon hamar elélveztem, pedig próbáltam tartani magam :/

én még nem próbáltam mást, de szívesen benne lennék

2015. máj. 23. 10:46
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Fiút még nem szopattam sajnos.

Ha van itt szabolcs megyei fiatal, aki leakar szopni, akkor írjon :P

23F

2015. máj. 23. 17:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Az első nem volt jó. Egy olyan fickó volt aki abszolút nem jött be (igaz ez azóta nem olyan gond), a hely sem volt az igazi, de ki akartam próbálni. Elég későn is történt, már a 40 felé.

Ha annak idején sulis koromban nem ijedtem volna meg Szekszárdon a pályaudvaron (lyuk a wc falon, csak nem tudtam, hogy mire való) akkor lehet, hogy sok mindenről nem maradok le :)

Azóta viszont szeretem, próbálom bepótolni! :)

2015. jún. 17. 20:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!