Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van itt ennyi meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi meleg?

Figyelt kérdés
Nem provokálásnak szánom, én is az vagyok. De csak én látom úgy, hogy egyre többen vagyunk?:DD

2015. máj. 21. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Ez azért van mert a lányok válogatósak, és néhányan már nem tudnak az igazira várni .. :D
2015. máj. 21. 11:59
 2/14 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy ezért valaki meleg lesz.XDXD én is válogatós vagyok.
2015. máj. 21. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mindenhol van. sőt ha figyelembe veszük hogy a "meleg"en kívül még 4-500 féle szexualitás létezik akkor mondhatjuk azt hogy jóval kevesebb a hetero mint gondolnánk.
2015. máj. 21. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Mert Isten a saját képmására teremtette az embereket.
2015. máj. 21. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

én pl. biszex vagyok.

az lehet hogy önmagában nem okozza a női probléma, de az tudatosította bennem, hogy a férfiakhoz is vonzódom.

volt egy lány, aki mondhatni hogy az "egyetlen" volt. átvert stb. de más lányra se tudtam ránézni.

aztán elkeztem a haveromon fantáziálni, hogy ő mennyivel jobb pasi, eleinte csak úgy "féltékenységi" szinten. Hogy én is lennék olyan mint ő.

Aztán a végén azt vettem észre, hogy már nem arra maszturbálok, hogy jól nézek ki és egy csaj szop, hanem hogy én vagyok a csaj és a srác - haverom - a pasi.

2015. máj. 21. 12:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Aktív fiúból nagyon kevés van. Sajnos.
2015. máj. 21. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert véééégre van egy meleg - kategória, ami azt jelenti, hogy az emberek elfogadnak itt / kénytelenk lesznek elfogadni :D Gondolom így születik meg több kérdés ebben a kategóriában.

Ha erre gondoltál, persze :D ...

2015. máj. 21. 12:45
 8/14 A kérdező kommentje:
nem, ha random nézegetem a szexualitás rovatot, akk van h majd minden 5. meleg vagy biszex kérdés, ami szerintem jó, mert nem gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk.:D
2015. máj. 21. 12:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert nagyon kevés más fórum van, ami melegekkel foglalkozik, ahol melegek is kérdezhetnek. Ezért itt gyűlnek össze, ezért tűnik soknak. Legalábbis szerintem, bár ilyen témában még nem kutakodtam az interneten.
2015. máj. 21. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagyunk ennyien mert egyre kevesebbet törődünk a sok homofób véleményével,és úgy éljük az életünket ahogy szeretnénk.
2015. máj. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!