Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyha azok az emberek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha azok az emberek, akik nem fogadják el a homosexualitást, a homofóbok, akkor azokra a heterokra, akik elfogadják, azokra mit mondunk?

Figyelt kérdés

Pl. Én hetero vagyok, de semmi bajom nincs a homosexuálisokkal, valahogyan még szimpátiát is érzek irántuk, vagy szívesen olvasok slash fanficeket. Még itt a Gyakorikérdéseken is sok kérdést nézegettem ebben a kategóriában.

Na de a kérdés az lenne, hogy akkor erre mondunk valamit?

(Ha valakit valamilyen módon megsértettem ennek a kérdésnek a megfogalmazásával, nem állt szándékomban.) 14/L (ha érdekel vkit)

2015. máj. 20. 23:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadás és vonzódás között elég nagy a különbség. Én elfogadom őket, nem zavarnak sok vizet, de vonzódni nem vonzódom hozzájuk.
2015. máj. 21. 07:15
 12/24 anonim ***** válasza:
14%
Ne lássam ne halljam. Nem szeretem a meleg felvonulást. De ettől még vannak és azt tehetnek magukkal amit akarnak. Ha valaki azt mondaná, hogy te bántanál engem mert én homoszexuális vagyok, akkor és megkérdezném, te bántanál engem mert heteroszexuális vagyok? Ha azt mondja, hogy nem, akkor miért is gondolnék bármi rosszat. Bármit tehet. Bár én nem szeretem látni. Tőlem távol legyen. Vannak meleg klubok és ott férfi a férfival foglakozik. Hát ott azt tehet amit szeretne. Semmi gond nincs ezzel. Én otthon a feleségemmel vagyok és én úgy gondolom az meg ránk tartozik!!
2015. máj. 21. 09:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy elfogadóak, toleránsak.

Egyszóval: NORMÁLISAK.

2015. máj. 21. 15:08
 14/24 anonim ***** válasza:
9%
A homofóbnak egyébként semmi köze ahhoz, hogy mit gondolsz a melegekről. Simán lehet valaki homofób és közben teljes mértékben toleráns. A homofób annyit jelent, hogy te magad zavarónak érzed, ha azonos neművel kerülsz kontaktusba, látod a testét vagy hasonlók. Így tehát a homofil sem azt fogja jelenteni, hogy szereted a melegeket, hanem hogy szereted az azonos neműeket, függetlenül attól te magad meleg vagy-e, bár azért általában együtt jár a kettő.
2015. máj. 21. 15:17
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Én azért vitatkoznék az elöttem szólóval.

Szerintem egy meleg is zavarba tud jönni, ha lát egy meztelen pasit. (Föleg, ha jól néz ki.)

És nem gondolnám, hogy homofób lenne.

2015. máj. 21. 16:10
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Tévedés.

A homofil azt jelenti, hogy nem (csak) szexuális értelemben, hanem érzelmileg (is) a saját neméhez vonzódik a figura. Sok biszex nem homofil, mert azonos neművel csak a testiség vonza, más nem. Ha hetero vagy, akkor nem lehetsz homofil.

2015. máj. 21. 16:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 21. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy zavarba jön, hanem azt, hogy zavarja. És nem csak egy meztelen ember, hanem akár ha azonos nemű akarja megölelni, megfogni a kezét stb. A homofób az az, aki egyáltalán nem képes elviselni az ilyen dolgokat.
2015. máj. 21. 17:22
 19/24 anonim ***** válasza:
A homofil írtam is, hogy szerintem együtt jár a kettő, csak meghagytam a lehetőségét, ha mégis lenne kivétel. Viszont a hozzászólásommal arra akartam utalni, hogy nem a melegeket fogja kedvelni az illető, hanem az azonos neműeket, amit pedig te magad is így írtál le.
2015. máj. 21. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék az előzőhöz, hogy azt írtad aki biszexuális nem feltétlenül homofil, mert csak szexuális vonzalmat érez. Tehát ez alapján egy heteroszexuális is lehet homofil, csak ő szexuális vonzalmat pont nem érez, nem?
2015. máj. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!