Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabbak könnyebben elfogadják a melegeket, mint az idősebbek vagy inkább cikinek tartják őket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 19:47
1/8 anonim válasza:
ez nem a korodtól függ,Magyarországon nagyon nem elfogadott hiszen a fél ország náci
2/8 anonim válasza:
Szerintem az idősebbek kevésbé elfogadóbbak de sajna a fiataloknál sem jobb a helyzet. Nekem nincs bajom a melegekkel. Mindenki azzal van együtt akit szeret vagy akivel jól érzi magát. 21L
3/8 AndrejjaMarijann válasza:
Ismerek idős és fiatal homofóbokat is,ez nem kortól függ.Van olyan öreg,aki szerény nyugalommal gondol rájuk,van,aki betegségnek tartja,és van olyan barátnőm,aki rendszeresen meg akarja őket verni.Engem nem zavarnak,bár a magas sarkúra egy férfin igen erősen felszalad a szemöldököm nekem is.Sok meleget ismerek,aki nagyon kedves és intelligens.
4/8 anonim válasza:
Mit mondjak, azt hogy a csapból is ez a téma folyik, 100-szor jobban utálom, mint a melegeket magukat. De szerintem a melegek is így vannak ezzel, nem?
5/8 anonim válasza:
Szerintem az újabb generációk elfogadóbbak, vagyis a mai 15-25 éves korosztály inkább semleges, de nem az a teljesen tagadó, mint nagyapáink. De pl volt olyan ismerősöm, aki nagyon homofób volt, aztán meg bele botlott a meleg szerelmeket tárgyaló regényekbe és azóta teljesen természetes neki. Tehát változhat az emberek véleménye. Minden a propagandán múlik.
6/8 anonim válasza:
Ez nem a kor, hanem az intelligenciahányados függvénye.
7/8 anonim válasza:
egyértelműen a fiatalabbak jobban elfogadják a homoszexualitás jelenségét:
6. oldal
ezen kívül a vallásos országokban kevésbé elfogadóak az emberek, a nemek szempontjából pedig a nők elfogadóbbak.
8/8 anonim válasza:
A nők elfogadják a homo férfiakat.
A férfiak elfogadják a homo nőket.
1: Ez pont annyira értelmes érv, hogy akkor meg az ország másik fele zsidó liberális. És meleg. Ez is és a tiéd is ostobaság.
6: Úristen, ez is mekkora demagógia. "Aki nem szereti a melegeket, az hülye." Ez nem érv, csak egy újabb ok, hogyha valaki ezt olvassa, akkor még jobban utálja őket.
Ugyanúgy vannak a melegeket kedvelők és nem kedvelők között is értelmesek és kevésbé értelmesek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!