Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű egy fiatal fiú spermája?
Figyelt kérdés
Úgy megkóstolnám végre valaki adhatna :D De még ma
BP!
2015. máj. 17. 21:01
14/24 anonim válasza:
Nem tudom, de szívesen megkóstoltatnám veled, ha ennyire szeretnéd. ;) 😉😉
19/f BP
15/24 anonim válasza:
Isteni! :D
én már kóstoltam, de az enyémet is megkóstolhatod ha úgyvan... :D
17/24 anonim válasza:
Milyen hülyeségeket tudtok összeírni. Egy épkézláb válasz volt. Az étrendtől függ. És a dohányzástól. Vagy egyéb szerektől.
Ha finomat akarsz szólj, 4 napig iszok neked olyat, hogy utána mind a húsz ujjad megnyalod :)
18/24 anonim válasza:
Én is megkóstolom a tiédet!!!!!!!!
De akkor az enyém a tiéd!!!!!!!!
19/24 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy étrendtől függ, és azt, hogy aki sok tejet, meg gyümölcsöt eszik, annak édes, aki meg húst, meg sört, stb. annak meg erős.... asszem
20/24 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!