Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi és meleg vágyak! Ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg vágyak! Ezt hogyan nyomhatnám el?

Figyelt kérdés
Egyre többször vágyom srácokra. Ma pl vonaton egy csomó egyetemista volt és hát kb csorgott a nyálam... Fiú vok én is és nem akarom ezt:( Elveheti a kedvem egy rossz élmény?

2015. márc. 13. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Mindenképpen nyomd el magadban, mert sosem lesz normális életed.
2015. márc. 13. 16:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat, tippeket, ötletek előre is köszönöm. Akár üzenetben is ha para ide kiírni.
2015. márc. 13. 16:06
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Miért akarod elnyomni?
2015. márc. 13. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
10%
Mindegy mit fog írni a sok bu-zi, nem természetes, nem elfogadott, nem egészséges, és igenis nagy baj.
2015. márc. 13. 16:08
 5/17 A kérdező kommentje:

Én nem gondolkozom olyan szélsőségesen. Semmi bajom a melegekkel, se a biszexekkel. Főleg mert nem választás kérdése. Mindenkinek aki utálja a melegeket az lenne az izgi ha a gyereke lenne az, akkor lehetne min gondolkozni.

É azért akarom elnyomni, mert így nehezebb lenne az életem. Nem akarok bújkálni, stb. :(

2015. márc. 13. 16:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

5 ös te egy nagyon buta ,tanulatlan heteró vagy,má, ne is haragudj .Mielőtt válaszolnál ,olvass utána dolgoknak .

Lehet ezt kezelni,nagyon sokan ezt teszik .Nincs ez senkinek a homlokára írva .

2015. márc. 13. 16:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Bocs előző 4 est akartam irni ***
2015. márc. 13. 16:47
 8/17 A kérdező kommentje:
A tanácsoknak örülnék...
2015. márc. 13. 17:30
 9/17 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Menj el egy pszichologushoz.
2015. márc. 13. 17:48
 10/17 anonim válasza:
Én csaj vagyok...voltam hasonló helyzetben.Kipróbáltam mégsem tetszett...szerencsém volt.Szerintem először próbáld ki és , ha tényleg bejön , akk. kezdj aggódni , h. mi legyen a továbbiakban...lehet ha benne lennél már nem is jönne be annyira a dolog...
2015. márc. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!