Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi és meleg vágyak! Ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg vágyak! Ezt hogyan nyomhatnám el?

Figyelt kérdés
Egyre többször vágyom srácokra. Ma pl vonaton egy csomó egyetemista volt és hát kb csorgott a nyálam... Fiú vok én is és nem akarom ezt:( Elveheti a kedvem egy rossz élmény?

2015. márc. 13. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hiába nyomnád el, az csak a lelki békédnek tenne rosszat. Kis időre talán félre tudod állítani ezeket a vágyaidat, de időről-időre visszatérnek majd, és egyre erősebben. Ha esetleg egy rossz élményed lenne, akkor kis időre elmenne a kedved tőle, de ha meg csak jó élmények érnek, akkor mégjobban belekeveredsz.
2015. márc. 14. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2015. márc. 14. 08:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A puding próbája az evés....
2015. márc. 14. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Írhatnék ezerféle tippet, taktikát, de tartósan beváló módszerről nem hallottam még. Ideig-óráig működhet ez az elnyomósdi, de annak súlyos lelki problémái lehetnek/lesznek, és ez nem vicc. Vagy szeretnél 30-as éveidre idegroncs lenni?Szerintem ne elnyomni próbáld, hanem rájönni, neked mi a jó. Helyetted senki sem tudja eldönteni. Éld meg a vágyaidat, én csak ezt tudom javasolni.

26/f

2015. márc. 15. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne nyomd el, mert lelkileg tönkre fogsz menni. Persze nem is kell mindenkinek tudni, ha bi vagy meleg vagy. Keress hozzád való fiút és próbáld ki vele, utána majd meglátod, hogy akarod -e. Én is meleg vagyok.
2015. márc. 16. 23:16
 16/17 anonim válasza:
Remélhetőleg csak ki vagy éhezve. Ez okozhat homoszexuális vágyakozást, sőt, egyéb "perverziókat" is eredményezhet. Ha ez a helyzet, törekedj a barátnő megszerzésére (tanácsolom, hogy foglalkozz a PUÁ-val, de okosan, ugyanis nem a tökély a tanításuk, de nagyon is hasznos és rendhagyó viszonylag).
2015. márc. 19. 14:02
 17/17 anonim válasza:

Miert kellene elnyomnod?

Ha vannak ilyen vagyaid, akkor probald ki.

Ha tetszik, akkor sem kell megijedned.

Ez vagy te, ha el kell fogadnod.

Nem akarat kerdese, hogy kihez vonzodsz. Nem egy dontes, vagy valami, ezt nem tudod elnyomni. Vagy ha sikerul is csak depresszioba kuzdod magad, es azt sem szeretned, gondolom.

Az hogy kihez vonzodsz, nem hataroz meg teged. Akar a fuzfakhoz is vonzodhatsz, a normalis embereket nem fogja erdekelni.

Engem sosem erdekelt hogy ki milyen nemuvel bujik agyba, ameg mind a ket fel akarja, es elvezi. Akkor csak tessek.

ebben semmi rossz nincs:)

Tudom hogy regi kerdes de akkor is.

2015. júl. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!