Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg vágyak! Ezt hogyan nyomhatnám el?
Írhatnék ezerféle tippet, taktikát, de tartósan beváló módszerről nem hallottam még. Ideig-óráig működhet ez az elnyomósdi, de annak súlyos lelki problémái lehetnek/lesznek, és ez nem vicc. Vagy szeretnél 30-as éveidre idegroncs lenni?Szerintem ne elnyomni próbáld, hanem rájönni, neked mi a jó. Helyetted senki sem tudja eldönteni. Éld meg a vágyaidat, én csak ezt tudom javasolni.
26/f
Miert kellene elnyomnod?
Ha vannak ilyen vagyaid, akkor probald ki.
Ha tetszik, akkor sem kell megijedned.
Ez vagy te, ha el kell fogadnod.
Nem akarat kerdese, hogy kihez vonzodsz. Nem egy dontes, vagy valami, ezt nem tudod elnyomni. Vagy ha sikerul is csak depresszioba kuzdod magad, es azt sem szeretned, gondolom.
Az hogy kihez vonzodsz, nem hataroz meg teged. Akar a fuzfakhoz is vonzodhatsz, a normalis embereket nem fogja erdekelni.
Engem sosem erdekelt hogy ki milyen nemuvel bujik agyba, ameg mind a ket fel akarja, es elvezi. Akkor csak tessek.
ebben semmi rossz nincs:)
Tudom hogy regi kerdes de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!