Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy "férfi" 26 évesen még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy "férfi" 26 évesen még szűz az biztos életképtelen/selejt?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

én mondjuk fiatalabb vagyok 21 éves, és nem mindig voltam ilyen.

egyszerűen ahogy haladtam a korral egy jó ideig férfiasabb voltam a társaimnál, most pedig ellenkezőleg. Sajnos van egy kis pajzsmirigy alulmüködésem ami miatt kicsit behúzodtam magamba.

2015. máj. 16. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,csak az emberek többsége buta,és birkaszellem.Megy a hülyeségek után,amit beléjük nyomnak a médián,és reklámokon keresztül.
2015. máj. 16. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennek számtalan oka lehet, többek közt az, hogy túl magasak az elvárásaid másokkal szemben és így mindenki előbb vagy utóbb lepattint. Nem feltétlenül vagy selejt, viszont ennyi információból nemtudunk sok mindent megállapítani, maximum belelátunk dolgokat. 23 /f exszűz
2015. máj. 16. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a nőknek magasak az elvárárásai.
2015. máj. 16. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy 23 éves ismerősöm, gyönyörűen fest és rajzol, odaadóan gondozza a helyi menhely kutyáit, emellett pedig egész jóvágású. Ja és mellette szűz. Nem hinném, hogy életképtelen lenne.

Attól, hogy valaki dugott-e vagy sem életében nem tükrözi, hogy az illető mennyire sikeres az életben. Nikola Tesla szüzen halt meg, aztán nézd meg miket tett le az asztalra

2015. máj. 16. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#15-nek: Isaac Newton, Leonardo da Vinci: csak hogy folytassuk a sort.
2015. máj. 17. 00:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én nem rég találtam meg a párom.

30/F

2015. máj. 17. 01:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, vagyis én nem tartom sem életképtelennek sem selejtnek. Nem jött össze valamilyen oknál fogva, ennek az okát csak te tudhatod.

Zárkózott, félénk típusú ember vagy?

2015. máj. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!