Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi srácok szeretnek smárolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok szeretnek smárolni más srácokkal?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert én nem tudom elképzelni, hogy ne smároljak fiúkkal is és lányokkal is.

Tapasztalataim szerint a srácok még talán sokszor jobban is smárolnak mint a lányok.

És olvastam, nem egyszer, hogy orál,anál megy a biszex srácoknak, de a smár nem.

Fuck Logic :DDDD

2015. máj. 6. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem fekszem le olyannal, akivel amúgy nem smárolnék. Ha már a szája sem izgató, akkor akkor kösz de nem kérek a farkából sem. Ettől függetlenül én sem ragaszkodok körmömszakadtáig a smároláshoz, a jelenlegi párom (bi) is olyan, hogy ha megcsókol, akkor tudom, hogy ott, helyben, azonnal szexet akar.
2015. máj. 9. 10:31
 12/18 potyike ***** válasza:
100%
A smár nagyon személyfüggő.Lehet,hogy valaki testben,szexben nagyon jó,de a smárnál nem működik a kémia és nem esik jól.Lehet,hogy van rossz foga,büdös a szája,stb.Én soha nem szoktam erőltetni,vagy összejön,egyezünk a partnerrel,vagy nem.
2015. máj. 11. 17:42
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Én imádok srácokkal csókolózni, jobb mint lányokkal
2015. máj. 14. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
én alapból szeretek smárolni mindegy hogy pasival vagy lánnyal.
2015. máj. 23. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én bi vagyok. Anál, orál mehet férfival és pl az is hogy közben átöleljük egymást, egymásnak feszül a testünk, simogatjuk egymást, stb.

De a csók nem. El is mondom miért: Zavar a férfiak arcszőrzete. Még ha frissen borotvált is, ugye akkor is érződik picit a borosta. Na a lányoknál egyáltalán nincs ilyen, nekik tök puha az arcuk. Én ezért nem csókolózok férfival ha tehetem.

2015. jún. 6. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
13 és 14 = 2x is voltam nős is, mégis (az eddigi...) életemben egy fiú csókolt meg csodálatosan egy Berlin-i szaunában (és nála gyengédebben senki nem érintette meg a (már pattanásig feszült) farkamat...
2016. máj. 23. 10:50
 17/18 Allexa_cd ***** válasza:
Engem nagyon fel tud izgatni, ha pasival csókolozhatok, smárolhatok.
2020. jún. 28. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Az en tapasztalaim szerint meg a nok csokolnak jobban 😀 a ferfiaknal tul nyalas volt eddig es hatalmasra nyitjak a szajuk.
aug. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!