Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapi szilveszteri buliba szeretnék ismerkedni srácokkal. Hogyan jelezzem ezt a szándékom? 18L
Úgy értem,h nem szeretnék egy fiúra sem rászállni,h hahó....
De nagyon nyitottan megyek , ismerkedni szeretnék.
Semmiféle szexuális kapcsolat nincs tervben,nem is lesz , nem is vagyok könnyen kapható, tehát nem ilyen jellegű a kérésem.
18L
a fő szempont persze az,h jól érzem magam, de a kérdésem nem erről szól, ezért írtam így.
a másik meg, nem jelenti azt ,h ne tudnék ismerkedni , nincs akkora baj, ne aggódjál. mindössze csak tapasztalatokat várnék,tanácsokat
kérdező ezt legegyszerűbben úgyis te magad tudod kitapasztalni, plusz legeffektívebben is.. vagy keress a neten ilyen témákat.
És nem azért mondom, felőlem még 1 milliószor megkérdezheted, de a neten [értsd youtube google] csomó ilyen témájú cuccot találsz, de akkor legyen youtube, mert ott nem kell olvasnod csak figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!