Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek és leszbikusok aránya évről évre nő vagy inkább csöken?
Játsszunk logikusan:
Mivel a melegség nem kifejezetten genetikai eredetű "betegség" legújabb kutatások szerint, sokkal inkább szociális hatások által kialakult állapot, ennek függvényében:
Sok hetero srác csalódik a feléjük irreális elvárásokkal aláírt címkéket felvarró nők miatt, egy idő után mintává válik náluk a csalódások utáni kudarcélmény, így átpártolnak tudat alatt a másik nemhez, mint védekező mechanizmus.
Nők esete: mert rosszul választanak, gyökerekkel jönnek össze, ezért folyton pofára esnek, és mindig megerősítik magukban a hiedelmeiket, miszerint minden pasi görény, így egy-egy átmulatott-illuminált állapotú éjjelen gyakorta nekiesnek egymásnak bánatukban a barátnőikkel, vagy elég csak egy pizsiparti is ehhez.
Konklúzió: NŐ a számuk.
UI: ne vedd komolyan az elmélkedésemet! :D Kérdezd meg a KSH-t!
6.
Nem társadalmi hatás ez. Tiszta genetika. Én 6 éven át küzdöttem az ellen hogy meleg legyek. barátnőim voltak. a végén még menyasszonyom is. a szexel amugy nem volt gond. de nem voltam egyáltalán boldog igy. és nem bírtam tovább.
Ha társadalmi lenne akk én nem lennék meleg. A szüleim nem szerették soha a melegeket, heterónak neveltek és úgy is kezdtem el élni de mindig is éreztem hogy nem ez az ami nekem való mégis megpróbáltam de nem lehet az embernek megváltoztatni magát. amit meg a homofób válaszoló mondott hogy 0,5-1 %. az baromság. 10% minimum. csak hát pl egy ilyen homofób idiótának melyik haverja merné elmondani hogy ő igazából meleg. Nem szól egy szót sem inkább erről. Nekem is van ilyen mélymagyar jobbikos haverom aki gyűlöli a melegeket, és mégis tök jó haverok vagyunk mert nem is tudja hogy én is az vagyok.
Ha azt vesszük, nem csupán a genetika okozza ezt, hanem a környezeti hatások.
A mai világban kevesebb az egészséges család, mint régebben, sok a csonka családban felnövő, vagy a különböző súlyos problémákkal küzdő szülők száma. emiatt nem tudnak úgy felnevelni valakit, hogy normálisan ki tudjon alakulni a nemi identitása. Ez biztos, ettől még lehet a genetikának is szerepe ebben.
Mivel a mai világban a család, mint olyan egyre kezd kimenni a divatból, ezért gondolom, hogy a lazább kapcsolatokban felnövők száma nagyobb. De lehet, hogy tévedek, ez egy tipp. De a hagyományos család nyilván jobban odafigyelt a felnövő gyerekre, jobban szem előtt tartották a gyerek nemi identitásának kialakítását. Ma meg már egyre több az olyan munkahely, ahol éjjel-nappal dolgozni kell, egyre kevesebb idejük van a gyerekre odafigyelni és rendesen nevelni, ezért gondolom, hogy nő a melegek, leszbikusok száma.
Ne értsen félre senki, nincs bajom sem a melegekkel, sem a leszbikusokkal, nem szabad őket gyűlölni. Amit leírtam, az egy elképzelés, szerintem van alapja, de meghallgatom azt is (érvekkel természetesen), aki nem ért egyet.
7. Ezt elhiszem, de azért, mert nálad így volt, még nem biztos, hogy mindenkinél csupán genetika ez. Sok esetben van ebben szerepe a környezet hatásának. És hogy meg tudjuk vizsgálni, nő-e a számuk, ahhoz az is kell, hogy a környezeti hatások változását megvizsgáljuk.
Az "átlagostól eltérő" szexuális érdeklődések, fétisek általában környezeti hatásra alakulnak ki, és egyáltalán nem zárhatjuk ki, hogy a melegek legalább egy része így váljon ilyenné.
A 8. voltam, ismétlem, nincs velük bajom, nem gyűlölöm őket, csak ha túlzásba viszik a dolgaikat, azt nagyon nem szeretem.
10.
mit értesz azon hogy túlzásba viszik a dolgaikat? mire gondolsz ez alatt?
#6 Ezt komolyan gondoltad? :D
Ha egy férfi csalódik a nőben az a nő hibája, mert nagyok az elvárásai. De ha egy nő csalódik egy férfiben, az is a nő hibája, mert rosszul választott. Hát persze.
Elvileg amúgy nincs több meleg, csak többen merik felvállalni. Az még mindig vita tárgyát képezi, hogy a gének okozzák, vagy a környezeti hatások miatt van. Sok kutató szerint megtalálták a homoszexuálitásért felelős gént, viszont ez csak a melegek 60%-ában található meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!