Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! Lehet jövője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Lehet jövője egy olyan párkapcsolatnak, ahol az egyik félnek 2 diplomája van, a másiknak viszont még érettségije sincs?

Figyelt kérdés
28/F vagyok, 2 diplomám van pénzügyi vonalon és ezen a területen is dolgozom, elég jó munkám van. Rámírt egy srác, beszélgettem vele és kiderült, hogy nem tanult tovább és betanított fizikai munkát végez. Ez a munka nekem mindig is olyan lealacsonyítónak tűnt, persze tudom, hogy ezt is el kell végezni valakinek, de szerintem párkapcsolatban ez a tudásbeli különbség zavaró lehet. Érdemes tovább ismerkednem vele?

2015. márc. 3. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Én történetesen sajnos annak idején félbe hagytam a középsulit 1év lett volna hátra.

A barátaim mind diplomások és én is tervezem bepótolni a lemaradásomat,de jelenleg nekem is meglehetősen korlátozottak a lehetőségeim munka terén .A barátaimmal nagyon jól kijövök és nem fényezés ,de engem meglehetősen intelligens srácnak tart a környezetem.

Amikor megismerek új embereket mindig nagyon meglepődnek azon ,h milyen végzettséggel rendelkezem mert senkinek nem tűnik fel ,h kimaradt a felsőoktatás sajnos.Sőt belőlem alapból kinézik a kommunikáció,társalgás során,h diplomám van.

És amikor összejöttem egy férfival akkor a kapcsolatunkban semmi gond nem volt ilyen téren.Nem voltak hatalmas nézetbeli különbségek annak ellenére ,h neki 2 diplomája volt.Persze én valószínűleg a ritka példányba tartozom.Azt javasolom ,h egy próbát megérhet olyan szinten a dolog ,h randizgatsz,ismerkedsz vele.

Így idővel kiderül ,h ő milyen hozzáállású ember. Miért alakult így ,h nem tanult tovább? Mik a tervei a jövőben? Akar e változtatni?Meg úgy egyáltalán milyen köztetek a kommunikáció élőben. Egy hullámhosszon tudtok e lenni? Van e közös érdeklődési kör ?

Nem kell feltétlenül leírni valakit a végzettsége miatt mert lehet ,h egy intelligens,okos ember és nem miatta alakult így illetve ha elba'sta még ő sem egy elveszett ember gondolom nem 50 éves alakulhat még neki is jó irányba a sorsa ha van elég motivációja,kitartása.

2015. márc. 7. 05:49
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

# 11

Ja az kimaradt ,h 24/F/M

2015. márc. 7. 05:51
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha már így indulsz neki felesleges belekezdeni!

Halkan megsúgom neked:

Ki milyen hülye az nem a diplomák számától függ!

A műveltség sem!

Az sem, hogy milyen ember!

Ezernyi példát tudnék felhozni az életemből, környezetemből de felesleges. Mindenki tudja miről van szó.

Legalább is remélem!

2015. márc. 7. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!