Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy vidéki gimnáziumban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vidéki gimnáziumban mennyire lehet felvállalni, ha valaki meleg?

Figyelt kérdés

Amúgy a csajok kedvence vagyok így is, de jó volna, ha elmondhatnám, hogy igazából a srácokért vagyok oda!

18/F

2015. febr. 22. 20:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6%
Aztán mondja el azt is hogy miért kapta. D Ok-okozat te kocsog.
2015. febr. 22. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
én örülnék, hogy van olyan ember aki fel meri magát vállalni, még ebben a nem túl toleráns világban is. és tuti kiselőadást tartanék pár osztálytársamnak, akik rögtön elkezdenének fujjolni:D
2015. febr. 22. 20:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Onnan tudtam, hogy egy kibeb*/!szott zseni vagyok. :D Amúgy csak tippeltem, mivel a mai 18 éves fiúk 99% így néz ki. És apám meg csodálkozik, hogy 23 év alatti fiúval még nem látott engem...

Amúgy a mi sulinkban is volt egy meleg srác, akit megpróbáltak "meglincselni" a tökös gyökerek. Be is "nyócegyezték" a dolgot a lelkeim, mert a srác kick-boxolt. Vicces volt, amikor 5 nagyszájúval fél perc alatt elbánt a srác. :D

Amúgy tényleg nyugodtan vállald fel. Most ha elnyomod magadban, csak te sérülhetsz. A többi ember, akinek meg ez nem tetszene, kapja be az én létező tökömet is.

(ötös voltam)

2015. febr. 22. 20:54
 14/23 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem először azt kérdezd meg tőlük, hogy ki a büdös isten fäszát érdekel, hogy mi kerül a végbeledbe.
2015. febr. 22. 21:11
 15/23 anonim ***** válasza:
11%
Ha ő a karate kölyök, akkor talán. De mivel nem jellemző a ratyikra, így meg lehetne verni simán a buzyt.
2015. febr. 22. 21:12
 16/23 ftf1983 ***** válasza:
100%

Az adott iskola közösségétől függ, hogy mennyire toleránsak. Több ismerősöm is nyíltan felvállalta melegségét, mind Budapesten, mind vidéken és a többségében egy-két paraszt kivételével semmi gondjuk nem volt. Sőt, az egy-két parasztot a többi diák helyre tette.

Amúgy, ha valakit a melegsége miatt bántalmaznak az nem garázdaság, hanem közösség tagja elleni erőszak, amit a Btk. 216. szakasza szabályoz. Ez már minősített bűncselekménynek minősül és súlyosabb büntetés jár érte.

2015. febr. 23. 08:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ez a minősített bűncselekmény olyan mint Amerikában a hate crim?
2015. febr. 23. 14:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
ezt a 12%-ost, akit mindenki lepontoz, valami nagyon frusztrálja... :D na vajon mi :D
2015. febr. 23. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem garázdaság volna, hanem gyűlöletbűncselekmény, mivel a szexuális orientáció védett tulajdonság. Ezt sokkal jobban bűntetik (csak fontos h. tudd!).

Szerintem nem lehet nagy gáz az előbújásból. Nekem jól fogadták. :)

2015. febr. 23. 18:33
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem olyan fontos ezt mindenkinek tudnia.

Nekem úgy adódott a helyzet, hogy kitudódott, részleteket nem szeretnek mondani.

De mivel a barátom egyel alattam jár, és ez is kiderült, senki nem viselkedett furán. Mindenki úgy volt vele, hogy amíg van barátom, ők nem félnek. :D

De nagyban hozzá segített az, hogy mi soha nem ölelkezünk, vagy fogdossuk egymást nyilvánosan. Találkozni is csak akkor találkozunk, ha összefutunk a folyosón.

Szerintem baromi gusztustalan, ha valaki nyilvánosan enyeleg.

És a mai világban nem a melegekkel van probléma, hanem azzal, hogy az emberek nem tudják magukban tartani a SAJÁT magánügyüket.

2015. febr. 23. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!