Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vidéki gimnáziumban mennyire lehet felvállalni, ha valaki meleg?
Amúgy a csajok kedvence vagyok így is, de jó volna, ha elmondhatnám, hogy igazából a srácokért vagyok oda!
18/F
Onnan tudtam, hogy egy kibeb*/!szott zseni vagyok. :D Amúgy csak tippeltem, mivel a mai 18 éves fiúk 99% így néz ki. És apám meg csodálkozik, hogy 23 év alatti fiúval még nem látott engem...
Amúgy a mi sulinkban is volt egy meleg srác, akit megpróbáltak "meglincselni" a tökös gyökerek. Be is "nyócegyezték" a dolgot a lelkeim, mert a srác kick-boxolt. Vicces volt, amikor 5 nagyszájúval fél perc alatt elbánt a srác. :D
Amúgy tényleg nyugodtan vállald fel. Most ha elnyomod magadban, csak te sérülhetsz. A többi ember, akinek meg ez nem tetszene, kapja be az én létező tökömet is.
(ötös voltam)
Az adott iskola közösségétől függ, hogy mennyire toleránsak. Több ismerősöm is nyíltan felvállalta melegségét, mind Budapesten, mind vidéken és a többségében egy-két paraszt kivételével semmi gondjuk nem volt. Sőt, az egy-két parasztot a többi diák helyre tette.
Amúgy, ha valakit a melegsége miatt bántalmaznak az nem garázdaság, hanem közösség tagja elleni erőszak, amit a Btk. 216. szakasza szabályoz. Ez már minősített bűncselekménynek minősül és súlyosabb büntetés jár érte.
#10 Nem garázdaság volna, hanem gyűlöletbűncselekmény, mivel a szexuális orientáció védett tulajdonság. Ezt sokkal jobban bűntetik (csak fontos h. tudd!).
Szerintem nem lehet nagy gáz az előbújásból. Nekem jól fogadták. :)
Szerintem nem olyan fontos ezt mindenkinek tudnia.
Nekem úgy adódott a helyzet, hogy kitudódott, részleteket nem szeretnek mondani.
De mivel a barátom egyel alattam jár, és ez is kiderült, senki nem viselkedett furán. Mindenki úgy volt vele, hogy amíg van barátom, ők nem félnek. :D
De nagyban hozzá segített az, hogy mi soha nem ölelkezünk, vagy fogdossuk egymást nyilvánosan. Találkozni is csak akkor találkozunk, ha összefutunk a folyosón.
Szerintem baromi gusztustalan, ha valaki nyilvánosan enyeleg.
És a mai világban nem a melegekkel van probléma, hanem azzal, hogy az emberek nem tudják magukban tartani a SAJÁT magánügyüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!