Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés) Nyíltan melegnek lenni általánosban és gimnáziumban mennyire rizikós dolog?
Nekem nem volt gáz, kb. egy hétig volt téma, utána max. csak poén szinten jött elő.
Mondjuk engem nem utált az osztály egy része előtte sem :D
Szerintem eléggé rizikós. Jelenleg pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok, bár te annyival szerencsésebb vagy, hogy van akivel tudsz erről személyesen beszélni. A tanároktól én a helyedben nem félnék, minden iskola és gimnázium alap házirendjében benne van a szólásszabadság joga, plusz az intoleráns tanárt 100% hogy kirúgják ha szóban vagy netalán fizikailag bántalmaz. Viszont az osztálytársakkal az a baj, hogy eleinte nem éreznéd, de a bántalmazások egy idő után a lelkileg legerősebb embereket is megtörik. Plusz szerintem felesleges lenne kikiabálni azoknak, akikkel nem vagy jóban. Szerintem ha megkérdezik legyél őszinte, de amúgy nem kell hogy fűnek-fának elmondd a nemi beálitottságod. Rólam szerintem senki sem gyanitja, habár elég feminim vagyok, de emiatt senki nem gondolja rólam komolyan hogy meleg vagyok, és mivel a 80%-ot utálom, ez nem is érdekel különösebben.
Összegezve rizikós dolog szerintem.
Minden esetre kivánom hogy akárhogy is döntesz, ne legyen belőle károd. :)
Szerintem meg egyáltalán nem kellene ezt még elmondanod általános suliban, még a baráti társaságodnak sem. Valamelyik úgyis elfogja pletykálni valakinek, az a valaki meg szintén tovább fogja adni.
A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni azzal, aki akár egy kicsit is kilóg a sorból.
Mégis mit nyernél azzal, ha kiadnád magadból ezt a dolgot? Ellenben nagyon megkeseríthetik az életed az iskolatársaid.
Nem azt mondom, hogy tartsd titokban örökre. De a felsőoktatásban már szerintem vannak annyira értelmesebbek az emberek, hogy ilyesmi miatt ne érjen téged diszkrimináció.
megfelelő méretü izmok és harcművészetitudás esetén bármi beválalható rizikó nélkül.
amúgy nem hírdetném,persze biztos akadnak szuper toleráns sulik,de ott is lesznek homofóbok,akik rosszabb esetben suli után gyepálnak el.
Hát az embernek rosszakarói mindenhol lesznek...
Én a hejedben csak a barátaimnak mondanám el. Most tizedikes vagyok, és errefele olyan fele-fele a megosztottság abban, hogy kinek van/nincs baja a melegekkel. Szal jah... De azért sok szerencsét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!