Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás választás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás választás kérdése?

Figyelt kérdés

Vallásos családban nőttem fel. A szüleim nem ítélik el a melegeket, de helytelen dolognak tartják. Sajnos ez az attitűd az én gondolkozásomra is rányomta a bélyegét, így nehezen tudom elfogadni hogy leszbikus vagyok. Úgy érzem ez egy rossz dolog, bűntudatom van miatta. Nem olyan rég volt egy beszélgetésem erről a helyi lelkésszel, aki azt mondta hogy ha tiszta szívvel imádkozom, Isten meg tudja változtatni a szívemet és ha hagyom akkor a helyes útra fog terelni. Azt is mondta hogy Isten nem teremtett engem leszbikusnak, hanem az életem során én hoztam meg a ezt a döntést. Ezt azonban nem értem, és nem is értek egyet vele.

Amióta az eszemet tudom, a lányokhoz vonzódok. Már általános iskola 5. osztályában tudtam magamról. Nem én kértem ezt, egyszerűen csak így érzek. Próbáltam fiúkkal járni de semmi jó nem sült ki belőle mert csak csalódást okoztam nekik. Sem szexuálisan, sem érzelmileg nem tudtam hozzájuk kötődni. Igaz, az én döntésem volt hogy abbahagyom a próbálkozást és elfogadom azt ami vagyok, de nem hiszem hogy lett volna más választásom. Mármint, nem tudom megválasztani hogy kihez vonzódjak, igaz? Vagy azt akarta ezzel mondani hogy életem végéig kellett volna harcolnom ez ellen?

Szerintetek a homoszexualitás választás kérdése?

2015. febr. 21. 10:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem választás kérdése. Ilyen vagy , azt kész. Ha Isten ezt nem fogadná el, akkor nem lennél ilyen. (Mert hogy mindenható, és olyan nem létezhet, ami neki nem tetszik. Ő uralja az egész világmindenséget, így ellentmondás, hogy olyan dolog előfordulhat benne, ami tetszése ellen való.:D) Ennyire egyszerű.
2015. febr. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!