Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás soha nem lesz elfogadott dolog?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ez egy véget nem érő dolog ami soha sem zárul és nem zárulhat békével.

Mintha eredendően rossz lennék és baj lenne velem.

Kirekesztetten érzem magam aki soha nem lehet egy átlagos elfogadott ember.

Persze senki sem tudja rólam ezt mind magamban érzem.

Lányos sem vagyok ezért nem is látszik rajtam.

De bárhol elő jön ez a téma akár barátok,család,környezet mindenhonnan csak az undor,megvetés és hányinger.

Ezek szerint tőlem lényegében hánynának,undorodnának még azok is akikről eddig azt hittem vagy azt hiszem ,h szeretnek,kedvelnek??

A realitás amibe születtem csak egy színház valódi lényem egy el nem fogadható dolog .Szerepeket játszom és titkolózok álarcok mögé kényszerülök ha nem akarom a megbélyegzést,megvetést.

Hibásan születtem.

Máshogy szeretnék létezni ,de nem tudok.

Érdekes egy lét ez.... Kritikus sérüléseket és drasztikus létszemlélet változásokat eredményezhet.

2015. jan. 29. 04:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%

A homoszexuális emberek hibás génállománnyal rendelkező emberek,ez mind biológia.A gén hiba pedig,már magzat korban kialakult,még ha az ember észre se veszi,ez a hiba azt jelenti,hogy a személy teste nem képes(képes,DE NEM AKAR) gyermeket nemzeni.Ebből áll a homoszexualitás,ezért vonzódik a saját neméhez,mert attól jobb esetben nem lehet gyermek! :D :)

Én személy szerint nem kedvelem aaz ilyeneket,de nem láthatom az ő szemszögükből a világot.De ha mondjuk nem lenne félmeztelen meleg felvonulás még nem is érdekelne..de azt már túlzásnak tartom.

2015. máj. 27. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A világ összes embere hibás génállománnyal rendelkezik. Több ezer genetikai hibával születik minden ember, mindenki egy genetikai hulladék, tehát ilyeneken felesleges vitázni, ez mind biológia. Természetes úton ember már rég nem létezne.

Mi köze a szeretkezésnek a gyerekhez? Mármint félre ne érts, de az embernél az együttlét célja elsősorban nem a gyereknemzés, hanem az örömszerzés. Ha nem így lenne, akkor nem csinálnák többször, nem kéne védekezni, még nemi betegség sem létezne. De ha te így gondolod, akkor gondolom csak akkor vagy mással, ha éppen gyereket akarsz.

Nem azért vonzódik két azonos nemű egymáshoz, mert nem akarnak gyereket.. Ilyen hülyeséget honnan szültél? De hát akkor te is csak azért vonzódsz a másik nemhez, mert gyereket akarsz, semmi másért. Mellesleg mennyi hetero pár van már, akik nem akarnak, és nem is csinálnak gyereket. Titokban homokosak, vagy mit gondolsz :D?

Már megint egy szűk látókörű barom általánosít a felvonulásból, persze a többség nem csinál semmit, csak gyalogol, de hát az kit érdekel. Vannak nyomorék homokosak az tény, nem is kevés, de heterobol még több van.

Végszónak:

"Döbbenetes arányban romlik a férfiak termékenyítőképessége. A 40-es években még 200 millió volt milliliterenként a normálisnak tekintett hímivarsejt-koncentráció alsó határa. Ez a 70-es évek közepére lecsökkent 120 millióra, aztán a 80-as években 50 millió lett, ma pedig 20 milliónál tartunk, ennyinél mondjuk hogy normális spermiumszámról van szó"

Gondolom magadtól is rájössz, hogy ez mit jelent, de a jövőbeli generációkban a férfiak meddők lesznek, tehát természetes úton gyerek már nem fog születni. Akkor tehát a te felfogásod szerint a szex is eltűnik :D.

2015. máj. 27. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!