Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok?
Szóval..Még soha nem voltam lánnyal, de már több mint egy éve azt érzem, hogy ők érdekelnek. Már nagyon szeretném elmondani a családomnak, de nem tudom, hogy addig érdemes -e amíg nem volt bármiféle élményem ezzel kapcsolatban ami megerősítené a sejtésemet. Úgy érzem, hogy egyszerűbb lenne a párkeresés is, hisz tudnának tanácsot adni és segíteni ebben az egészben. Meg hát jól esne az is, ha nem folyton a pasikat keresgetnék nekem, mert már ez is elég frusztráló, de természetesen tudom, hogy csak jót akarnak.
Elég toleráns mindenki a családban ezzel kapcsolatban tudtommal, de nem tudom hogyan reagálnának, ha rólam lenne szó.
Nagyon nehéz ez..Próbáltam már az internetes társkeresést,ami nem nagyon vált be. Talán, ha meglátogatnék egy ilyen budapesti szórakozóhelyet akkor sikerrel járnék.
Megköszönném a válaszokat és bármiféle tanácsot ezzel kapcsolatban. És sajnálom, ha néhol kicsit zavaros az irományom, de nehéz volt ezt így leírnom.
19/L
Igazából ezt neked kell tudnod, én csak akkor mondanám el, ha már komoly kapcsolatom lenne.
Ajánlanék egy filmet, remélem tetszeni fog: Adéle élete 1-2. fejezet
Nem tudom hogy férfivel volt-e kapcsolatod, de lehet ki kéne próbálnod hogy milyen egy kapcsolat egy férfivel és milyen egy nővel. Mielőtt bárkinek elmondod ezt, szerintem tapasztalatot kéne szerezned mindenképp. Elhiszem hogy baromi nehéz.
25/F
Köszönöm a válaszokat.
Én is így gondolom, hogy várni kéne egy komoly kapcsolatig. A kérdés már csak az, hogy hol találom meg azt a bizonyos személyt. Tapasztalatok a pesti, meleg szórakozóhelyekkel kapcsolatban? :)
# 9/9 Időpont ma 13:50
Már miért undorodna a férfival való szextől egy leszbikus? Én meleg férfiként egyáltalán nem undorodok a nőkkel való szex gondolatától, egyszerűen csak nem vonz. De attól még nincs benne semmi undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!