Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, bi (de főleg meleg) fiúk van barátotok a saját nemetekből?
Akivel beszélgettek vagy valamilyen formában időt töltötök együtt de még is barátok vagytok, és nem azért vagytok csak barátok mert a másik srác ronda vagy totál nem az esetetek?
ha van ilyen hogy működik a barátság és a másik srácnak milyen az identitása?
Az osszes haverom hetero. A barátom az egyetlen meleg, akit ismerek :D de jol el vagyok.
A haverjaim mindig szivatnak, de minden csak vicc.
Persze, amikor elmondtam nekik, meg voltak remulve, van aki a mai napig nem szol hozzam, de legtöbb es legjobb haverok megmaradtak.
18f
Köszönöm srácok:P
Érdekes lett ez a kis felmérés végig olvastam mindet:) jöhetnek még ha van még valaki aki nem írt volna:D
Ez egy érdekes kérdés....Van jópár meleg barátom,aki csak barát, öten-hatan,van aki közöttük olyan akivel járnék,de mivel nem kölcsönös így csak barátok vagyunk.aztán vannak azok a srácok,akikről én vagy ők valójában azt érzem,hogy a barátkozás célja valójában az,hogy szexeljünk néhány találka után (barátkozzunk...) ha ez nem jön össze,akkor általában valamelyikünk lelécel,mert valójában nem érdekeljük egymást.persze olyan is akad,hogy tényleg nem érdekeljük egymást és nem a szex elmaradása miatt.van a szexhaver akivel időnként lehet szexleni de nem barát.
És vannak a hetero barátok...ez azért komplikált,mert a lelkileg jól összerakott hetero pasi nem fél a melegektől és nem is homofób.szívesen van a meleg barátjával,érdekli,hogy mi van vele,sőt imponál neki,hogy a melegnek ő vonzó de ezt alapesetben lehet kezelni,ő tudja,hogy bejön, és ő is kedveli a meleget,de nem azért mert szexleni akarna. gond akkor van,ha a meleg srác
szerelmes lesz a heteróba.itt lehetnek balhék,félténységi jelenetek is,és tönkremehet a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!