Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg kapcsolatban 4 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
én 18 vagyok, ő 222014. szept. 19. 18:34
3/13 anonim válasza:
Szerintem is jó :)
Az igaz szerelemnek nem szab határokat a korkülömbség :D
4/13 anonim válasza:
Egy hetero kapcsolatban is ez az ideális,akkor a meleg kapcsolat miben különbözik?! 15/L
5/13 anonim válasza:
Nem a korkülönbségen múlik....
6/13 ftf1983 válasza:
Nincs olyan, hogy nagy korkülönbség. Ismerek olyan meleg párt ahol 30 év és nagyon boldogok, szeretik egymást már több, mint 5 éve.
7/13 anonim válasza:
nem,de ha jól megvagytok eggyüt akkor bármennyi lehet nem lesz se sok,se más.
9/13 anonim válasza:
attól függ... 30 és 34 nem gáz de 11 és 15 már az..
10/13 anonim válasza:
Akkor ez biztos gáz, de én 19vagyok. A másik fél 55. :) nem érdekel senki véleménye. Mindenki azzal boldog, akivel akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!