Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből kapcsolat? (korkülönbség)
Sziasztok!:)
15 leszek 3 hónap múlva (F), ő meg 26 (F).. és hát ő... bejövünk egymásnak meg minden de nemtudom, hogy nem sok e köztünk ő nem a szexre hajt, nem a tipikus hajtűdobáló b*zi hanem normális pasi és rajtam sem látszik:).
Akik azzal jönnek, hogy
- 14 évesen nem ezt kéne hanem játszanom annak üzenem, hogy a heteró 14 éves srácok is csajoznak... akkor?!
- mocskos b*zizó szerencsétlen emberek kommentárjaira NEM fogok válaszolni!:)
folytatom.. Szóval, nem is néz ki 26nak mondjuk engem is 16-17 nek néznek de nem teszek fel képet mert abból szinte biztos, hogy napisz*r lenne.
Nagyon bejövünk egymásnak és egyikőnk se az b*zi típus szerencsére.
Meg ha lenne is valami ha itthon elmondanám eleve, hogy meleg vagyok arra nem tudom, hogy reagálnának..de arra ,hogy 26 arra biztos hogy nem jól.
Akik még azt szeretnék írni, hogy az apám agyonüt meg stb, hogy apád helyében bla bla.. az se írjon arra sem válaszolok.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Nemtudom ,nem úgy néz ki.. végülis egy taliban nincs semmi, Szombaton találkozok vele aztán meglátjuk.
Ma reggel is felhívott*_*
Nemtudom, de azért mert ennyi nemfogom elküldeni ha szeret..oO
Mindegy, szombaton találkozok vele és meglátom ő nem olyannak tűnik mint a "többiek" nemtudom..
De egy taliban nincs semmi:)
Szüleim közt is 17 év van,mégis milyen szuperül sikerültem.:)
Ha a felek ugyanazt akarják,ugyanazok a céljaik,vágyai,terveik,semmit nem számít a korkülönbség.:)
Aki ittvan erre is válaszoljon már legyen szíves!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__268..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!