Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves kor után mi történik? ( meleg kérdés)
Figyelt kérdés
Jelenleg 28 éves vagyok.Tudom nincs okom panaszra,de egy dolog nagyon nyugtalanító:S Nem nézek ki 28 évesnek,inkább 20-22 nek,oda vannak értem a fiúk.Nem tudom elképzelni hogy 2 év múlva 30 leszek.Eléggé rossz ebbe belegondolni,félek hogy utána senkinek nem fogok kelleni amint meglátják az életkort:S Melegeknél 30 éves kor után is van élet és boldogság??Életem során sokat buliztam,de úgy érzem még sok minden ki maradt:S Már azon is gondolkoztam,hogy inkább 30 éves koromban véget vetek az életemnek.. Köszönöm a válaszaitokat előre is.2014. júl. 15. 14:58
11/12 anonim válasza:
én 29 vagyok és hasonló gondjaim vannak,nem látszom annyinak,nem érzem magam annyinak,és nem is élek úgy ahogy egy majdnem30évesnek kéne.
de nem adomfel addig hajtom a fiúkat és lányokat ameddig tudom.a boldogságom már rég elveszett.
12/12 anonim válasza:
Amúgy melegként tényleg az a rossz, hogy ők sokkal kevésbé állapodnak meg, mint a heterók.
Melegként sokkal jobban sújt valakit az, ahogy minél idősebb lesz, hogy nincs egy család (amit ő alapított), nincsenek gyerekek, "feleség" és leszármazottak. A melegek elsöprő többsége mégis csak így éli az életét. Nem lennék a helyedben, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!