Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 30 éves kor után mi történik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves kor után mi történik? ( meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Jelenleg 28 éves vagyok.Tudom nincs okom panaszra,de egy dolog nagyon nyugtalanító:S Nem nézek ki 28 évesnek,inkább 20-22 nek,oda vannak értem a fiúk.Nem tudom elképzelni hogy 2 év múlva 30 leszek.Eléggé rossz ebbe belegondolni,félek hogy utána senkinek nem fogok kelleni amint meglátják az életkort:S Melegeknél 30 éves kor után is van élet és boldogság??Életem során sokat buliztam,de úgy érzem még sok minden ki maradt:S Már azon is gondolkoztam,hogy inkább 30 éves koromban véget vetek az életemnek.. Köszönöm a válaszaitokat előre is.

2014. júl. 15. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
35 vagyok - van állandó kapcsolatom, nem érzem úgy, hogy boldogtalannak kéne lennem. :) Ja, és még így is vannak, akiket érdeklek, még a huszonéves korosztályból is. :)
2014. júl. 15. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok meleg, de voltam már meleg-bárban. Hát öregem! Ennyi boldog vén trotty!
2014. júl. 15. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
De annyira szörnyű az évek múlása:S Még az a szerencsém hogy fiatalabbnak nézek ki.
2014. júl. 15. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát akkor sajnáld magad, és örülj annak, hogy fiatalabbnak látszol...
2014. júl. 15. 15:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még azt mondják, hogy: Hiúság, asszony a neved! Azt hiszem, ezt ideje módosítani! :D
2014. júl. 15. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

5-ös nem kell ezen módosítani!

Lehet, hogy igazából nőből van! )))

Egyébként nem kell aggódnod, semmi változás nem lesz!

Sőt!

Szóval felesleges ez miatt kifeküdni a vonat elé!

2014. júl. 15. 15:27
 7/12 ftf1983 ***** válasza:
100%
Az élet 30 felett indul be, ha aktív vagyok, akkor meg pláne.
2014. júl. 16. 05:50
 8/12 petike30 ***** válasza:
100%
Szia én 32 vagyok és szerintem nagyon jo ez
2014. júl. 16. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

A az életkor csak egy dolog! Ha nyitott gondolkozású és fiatalos vagy, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy mennyi idős vagy. Egyébként sem az a lényeg, hogy ki mennyi idős, mennyi pénze van, vagy mennyire izmos-jóképű. A személyiséged sokkal fontosabb, főleg, ha hosszútávú kapcsolatos keresel, akár szerelemben, akár barátokat. A külsőségek is fontosak, de csak másodrendűek, legalábbis nálam. Élvezd az életed! :-)

2014. júl. 16. 23:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem mitől félsz.

Először is, mi ez a meglátják az életkordt dolog? Neked neten összeütött dugások adják ki a szerelmi életed vagy miazisten?

Randizhatsz fiatalabb pasikkal ha ez kell. de igényed valami tartósabbra nem lenne? Ahhoz meg, érdemesebb hasonló korút választani. Most komolyan, egy idő után nem hiszem el, hogy nem fog zavarni a kettőtök közti intellektuális, élettapasztalat beli szakadék.

2014. júl. 17. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!