Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív meleg fiúk, a ti első anális szeretkezésetekkor mennyire voltatok "felkészülve"?
Első passzív kalandomkor elsírtam magam. A másodiknál is végig folyt a könnyem, de hősiesen tűrtem, és nem akartam, hogy neki rossz legyen, így amennyire csak tudtam, próbáltam leplezni.
Élvezhető nem volt, de izgató, főleg a végén amikor bennem volt, és közben kiverte nekem. :$
"... főleg a végén amikor bennem volt, és közben kiverte nekem. :$"
De édes :)
utolsó, milyen érzés volt amikor benned volt ?
milyen pózban?
Eleinte fura volt, új érzés, de kezdett kellemes lenni, de egy két alkalom után ha belejössz, hihetetlen jó érzés, ahogy jár benned, mondjuk nekem elég érzékeny ott lent.
Kanál pózban hatolt be, úgy csináltuk egy ideig, aztán váltottunk kutyapózra.
18 centis volt neki és fájt, 15 évesen ez 3 éve volt.
De lassan, gyengéden csinálta, sokadszorra hatolt be teljesen, aztán amikor elkezdett dugni, mondtam neki, hogy dugjon rendesen, az ő ritmusában, amikor érezte, hogy fáj nekem, leállt kihúzta, jó síkosítót használtunk, vagy akutya pózt- én ezt szeretem, vagy a lábadat a partnered nyakába rakod, úgy mélyebben tud behatolni, így kevésbé fáj.
Aztán úgy 5. alakalommal már csak a gyönyör maradt, pedig rendesen megcsinált minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!