Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes férfiak miért kívánják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért kívánják a női hüvely helyett a férfi végbelet?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy lehet ilyesmi!

Az általam ismert melegek kedves, értelmes emberek, de a fenti kérdést nem merem nekik szegezni.

2014. jan. 17. 20:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Most komolyan, mit szerettél volna elérni a kérdéseddel? Mik azok a válaszok, amik boldoggá tették volna a kicsi lelked? Azt szeretted volna, hogy mindenki elkezdjen pfújogni, ezzel megerősítve a Te ellenszenved? Vagy meggyőzést vártál a melegektől, ami ugye lehetetlenség?! Miért akarsz egyáltalán másokat terelgetni? Egyáltalán mért kötöd az anális szexet kizárólag a melegekhez? A kérdés csak a férfi ánuszra irányult. Ezek után, hogy higgyük el, hogy nincs bajod a melegekkel?

Ha Neked nem tetszik az általad elképzelt szexuális életük, akkor igenis problémáid vannak velük. Az, hogy Neked a szexuális életükhöz az égvilágon semmi közöd nincs, az nem zavar. Ezért, ne akard "átnevelni" őket!

2014. jan. 18. 20:36
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
meleg vagyok, illetve voltam, mert ezt a kérdést elolvastam, és mostantól fogva csak a női hüvelyt fogom tömni, mivel férfi hüvely nincs sajnos. teljesen igazad van, a végbél nem arra való, így maradnak a nők. eddig tévúton jártam, de most jöttél te, és megváltoztattad az életem, köszönöm neked
2014. jan. 18. 21:21
 43/45 A kérdező kommentje:

Drága #42-es, nem hiszek a szememnek! Győztem?

Most már akár Győzikének hívhattok engem, megengedem!

2014. jan. 18. 23:02
 44/45 naszredin ***** válasza:
100%
Roppant egyszerű a válasz!!!! MERT A NŐI HÜVELY SZAGA BÜDŐS MONDHATNÁM RODHAT SZAGA VAN!!!!
2014. jan. 19. 02:23
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

ja, a punci néha tényleg büdös, de ha igazán büdöset akarsz szagolni, gyere szippants a seggemből :)

??f

2014. jan. 19. 02:42
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!