Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért kívánják a női hüvely helyett a férfi végbelet?
Nem értem, hogy lehet ilyesmi!
Az általam ismert melegek kedves, értelmes emberek, de a fenti kérdést nem merem nekik szegezni.
Most komolyan, mit szerettél volna elérni a kérdéseddel? Mik azok a válaszok, amik boldoggá tették volna a kicsi lelked? Azt szeretted volna, hogy mindenki elkezdjen pfújogni, ezzel megerősítve a Te ellenszenved? Vagy meggyőzést vártál a melegektől, ami ugye lehetetlenség?! Miért akarsz egyáltalán másokat terelgetni? Egyáltalán mért kötöd az anális szexet kizárólag a melegekhez? A kérdés csak a férfi ánuszra irányult. Ezek után, hogy higgyük el, hogy nincs bajod a melegekkel?
Ha Neked nem tetszik az általad elképzelt szexuális életük, akkor igenis problémáid vannak velük. Az, hogy Neked a szexuális életükhöz az égvilágon semmi közöd nincs, az nem zavar. Ezért, ne akard "átnevelni" őket!
Drága #42-es, nem hiszek a szememnek! Győztem?
Most már akár Győzikének hívhattok engem, megengedem!
ja, a punci néha tényleg büdös, de ha igazán büdöset akarsz szagolni, gyere szippants a seggemből :)
??f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!