Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért kívánják a női hüvely helyett a férfi végbelet?
Nem értem, hogy lehet ilyesmi!
Az általam ismert melegek kedves, értelmes emberek, de a fenti kérdést nem merem nekik szegezni.
Kedves #14-es! Kérdésedre azt mondom, hogy egy férfi azért kívánja a NŐI végbelet, mert a mamája nem tanította meg a fiát, hogy pisit a bilibe, spermát a hüvelybe illik üríteni.
Kedves #15-ös! Videón láttam egy férfi melegpár meghatóan szép szeretkezését, de az higiénikus volt, végbélkéjelgés nélkül.
Szóval akkor neked maga az anális szex nem szimpatikus? "Én azt nem értem, hogy egyes lányok miért szeretnek pénisz szopni. Az anyukájuk nem tanította meg nekik, hogy azt a punciba kell rakni?"
A fahéjas hasonlat tökéletesen leírja a kérdés problémáját. Ízlésről nem lehet vitatkozni :)
Kedves #16-os!
Az szerinted primitív, hogy korrekt, tapintatos kérdést teszek fel?
Szövegemből kiderülhet, hogy a meleg kapcsolatot elfogadom, csupán, ahogy azt #18-as barátunk említette, a végbél használatát nem fogadom el, hígiéniai okból.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!