Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Ti hogy oldjátok meg a képeket?
Figyelt kérdés
Kivel csináltattok? Nekem is kéne pár jó kép, mert amiket csináltam a 90% nagyon gyenge...:( Ismerkedéshez meg nem árt ahogy észre vettem. Másokról mindig jó képeket csinálok, de magamról nem tudok.2013. dec. 3. 17:32
12/13 moonlightsentinel válasza:
En ugy oldom meg hogy camot hasznalok :D
13/13 anonim válasza:
Szia!
Kérdésed remek és fontos.
Bizony sokszor szükség van erre a melegség ismerkedéséhez a másik számára.
Nos én egy magam szoktam csinálni képet mobilommal.
Azon van olyan lehetőség hogy fényképezés előtt ki választod az önkioldást,ekkor majd 5 másodperc múlva fotóz csak.Ez idő alatt meg van idő le tenni a mobilt ki támasztani illetve gyorsan elé állni és kész is a kép.
Én már sokat csináltam így magamról nem pedig tükörrel mint sokan mások.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!