Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteroszexuális vagyok! Attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális vagyok! Attól én meleg lennék, ha engedném egy olyan srácnak, hogy leszopjon, aki nagyon le akar szopni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 23:39
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
nem meleg, hanem bi. bökkenő?
2014. márc. 12. 09:33
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól még nem. Én is szeretek szopni pasi létemre, de az utcán csak a csajok után fordulok meg, a fiúk nem izgatnak.

Lehet, hogy egy élménnyel lennél gazdagabb, hogy esetleg a srác jobban szopik mint sok lány. :) Nekem is mondták már ezt.

2015. máj. 3. 00:49
 33/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem feltetlen jelenti , h meleg lennél egy "iyen" szo.a.ástól, hogy hogy jelenik ez meg benned , milyen erzelmet generál.., azt vizsgáld meg! Csaj-pártiként egy "borostás" , nagytestű ( lányokhoz képest) , "brummogó" valakit akarsz latni egy lany helyett ( oda a szebbik nem való :D ) vagy gondold át újra nemi identitásod
2015. máj. 23. 02:25
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
A srác a barátod? Vagy csak egy ismerős? Ha a barátod, és szoros baráti kapcsolat van köztetek, akkor talán elfogadható lenne, de az is lehet, hogy utána többször is sor kerülne rá... Akkor meg már teljesen világos lenne, hogy nem vagy heteró!
2019. szept. 29. 08:43
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, most vettem észre, hogy már 4-éves kérdésedre válaszoltam... Nem lennék indiszkrét, ha megkérdezném, hogyan alakult a sorsod? Akár priviben is...
2019. szept. 29. 08:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!