Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteroszexuális vagyok! Attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális vagyok! Attól én meleg lennék, ha engedném egy olyan srácnak, hogy leszopjon, aki nagyon le akar szopni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 23:39
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?? úgy ahogy kell:)
2013. nov. 28. 23:54
 12/35 October15 ***** válasza:
86%

tegyük fel h CSAK csajokra áll fel akkor h szop le téged egy PASI ?:) mert ugye ahhoz nem árt ha idővel fel is áll :D

+ miért is engednéd neki ha te elvben csak a csajokra buksz mi "hasznod" van akkor belőle? na meg ha valaki nagyon le akar szopni akkor annak megengeded ? XD ennyi erővel mindjárt jól be piálok vissza jövök és beböfögöm h nagyon le akarlak szpni és már meg is van a mai program v mi a retek :D oh gyerekek..

2013. nov. 28. 23:58
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
De ha állításod szerint nem áll fel srácokra, akkor hogy a francba fog leszopni? Beöltözik?
2013. nov. 28. 23:59
 14/35 A kérdező kommentje:
közben lehet lányra gondolni:)nem lenne nekem jó? élveznék egy akkorát:D meg ne beszéljünk,úgy h meg fogom tenni,a kérdésemben benne van,h ha "megengedném",tehát ez nem biztos,h így is lesz,majd még átgondolom alaposan:)
2013. nov. 29. 00:02
 15/35 A kérdező kommentje:
ja és még annyit,h bár nem áll fel a srácokra,de ha inger éri a péniszt,akkor feláll,tehát ha elkezdi ingerelni,akkor feláll(mindegy,h fiú csinálja vagy lány),,,de alapból ha ránézek egy lányra(ruhában vagy pucéron van),akkor alapból feláll,míg a fiúk ilyen téren hidegen hagynak:)
2013. nov. 29. 00:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
A börtönökben az a szabály, hogy akinek csinálják, az még nem lesz az, csak az a köcsög, akit megszopatnak. :D
2013. nov. 29. 02:11
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szeretnéd nyugodtan engedd meg neki, neked is jó lesz még neki is ha akarja ;)

Egyébként hány éves kérdező vagy? Mert ha tinikorba vagy, akkor normális hogy érdekelnek biszexuális dolgok.

2013. nov. 29. 06:52
 18/35 Béla211 ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok de lányra akkor sem állt fel mikor szopót t pedig próbálkozott aztán meguntam és mondtam neki inkább hagyjuk a dolgot. Meg amúgy honnan tudod,hogy ingere felállna srácra már próbáltad?
2013. nov. 29. 07:15
 19/35 BlackSword ***** válasza:
31%
Nem az a b_uzi aki simogat, hanem az aki hagyja...
2013. nov. 29. 08:30
 20/35 A kérdező kommentje:
18.: 18 éves vagyok:)) tuti,h ingerre feláll,mert nekem a legkisebb erotikus dologra is feláll pl. egy szexi női lábra,pedig ez ritka,h vkinek felálljon erre
2013. nov. 29. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!