Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Homoszexuális vágyak elnyomhatóak? Vagy jobb megélni?
Sokszor van meleg vágyam, de valahogy mégse akarom. Már csak azért se mert nem tudom hol ismerkedhetnék hisz lebukni nem szeretnék. A csajok jönnek be főleg. Aztán ha masztizok elmegy a kedvem többnyire. Szóval zavaros:(
Nem tudom mit akarok. Most pl éppen volna kedvem, de van h utálom az egészet.
Neem lehet elnyomni, ha érdekel próbáld ki!!
Ha elnyomod lelki problémák lesznek, és te leszel a következő öngyilok.
Nem tudom mit kell ezen parázni, ugyanolyan ember vagy csak éppen nem puncit hanem f--szt szeretsz.
Nagyon sok meleg/bi van akikről még csak nem is sejtik az emberek/rokonaik/barátaik.
Nem kell ennek ekkora dolgot keríteni.
Inkább azt bánd meg mint megteszed, mint azt hogy nem.
Én ezt mondom, gondolkodj el rajta. Mit veszíthetsz?
A vágyainkat nem szabad elnyomni, meg kell élni.
Ha elnyomod annak hiánya gyűlik míg valamilyen formában tör ki, amit kevésbé tudsz majd kontrollálni. Jobb az ha ura vagy önmagadnak. Ha vannak ilyen vágyaid, éld meg. Ha ettől zavarban vagy magad előtt annál inkább. Ha máskor nem menet közben biztosan rájössz, hogy mit is akarsz és hogyan. Sok dolgot tisztába tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!